0 oy
276 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Mrb hanimlar turk telekom kullaniyorum faturalı aylık 15 GB gelyor ama internetim anlamsiz bi sekilde cabuk bityo o kadar da cok harcamyorum sadece instegram kullqnyorum oda zaten fazla girmyorum hic youtube filan da acmyorum neden boyle ya 10 gunde bityor 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide aynı valla su gibi içiyo interneti namıssız "))
-Reklam-
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Cnm bnim 10 gb bir ay  yetiyor video izliyondur o cok yer
tarafından
Kiz hic izlemyorum vala firsatimda olmyorki hem evin isleri hem cocuk sadece arada bakarm kim ne paylasmis diye o kadar
0 oy
tarafından
Mrb instagrama cok internet gidiyor 
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Ayni tarife kullanıyoruz ya aynı benimde evde işte wifi var ama benim de çabuk bitiyor.. Bende soracaktım bunu valla
tarafından
Musteri hizmetlerine biturlu baglanamyorum yoksa soracaktim gercekten dolandiricilik ben okadar harcamadma eminim
0 oy
(1,691 puan) tarafından
bendr turk telekom kullaniyorum ayni sekilde o sorun bendede var canim vodafondan gecnistim vodafone da 5 gb 19 gun gidiyordu turk telekom 9 gb 6 gun surmuyor
0 oy
tarafından
Bende de oyle kiz gecen 200 dakikam vardi 2 dk konustum bitti anlamiyom vala bnd 
0 oy
(416 puan) tarafından
Benim de 15 di 25 yaptım yine yetmiyor yine yetmiyof tek instaya giriyorum YouTube hiç bişey girmiyorum
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

mobil tasarrufu ac canm benim hep açık 6 gb yetiyor aylik 

tarafından
silsüpür den de geliyor internet kaliyo bile
tarafından
O nasıl bisi uygulama mı
tarafından
Bana sil supurden ya gece 10 gelyo hic isime yaramyo yada dakka gelyo
tarafından
yok telefonun kendi ayarlarında var o

bana iyi geliyor bende faturaliym
tarafından
veri tasarrufu yaziyor
0 oy
tarafından
Türk Telekom'un hat olarak kullanmayacaksın Ben interneti açıp kapatmamla 12 TL yazmıştı ve toplamda bana bir hafta içinde kendi faturamı beraber 300-400 lira fatura çıkarmışlardı ve ben onu iptal ettikten sonra ev interneti olarak kullandım Türk telekom'u ev İnterneti daha uygun daha iyi
0 oy
tarafından
Türktelekom tam bir kazıkçı..

Türkcell iyi ama pahalı..

İçlerinde en ideali Vodafone..

20 gb bitmiyor bile bnm ki sürekli videolar izliyorum chromedan film izliyorum  ama tabi whatsap face intagram mesenger youtube internetten yemiyor bedava bnm bi burası yiyor bi de chrome yiyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
12 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
18 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Asabii (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.

Kategoriler

1,492,050 soru