Hakkınızı helal edin bacılar gidiyorum Kendinize bebislerinize göbüslerinize iyi bakın Onlar size bir armağan Ne olur bebek ağlıyor diye kızmayın Ne olur yaramazdiye dovmeyin Ne olur uyumuyor diye kızmayın Ne olur yemiyor diye kızmayın Ne olursa olsun kızmayın onlara Ne olursa olsun onlara ve kendinize iyi bakın Hakkınızı helal edin Tek tek mesaj atandan bilgi verenden allah bin kere razı olsun tek tek yazamadım size kusura bakmayın hepinizi çok sevdim gitmek istemezdim ama gidiyorum hepinizi kucakla sevgiyle sarılıyorum Bebislerinizin yanaklarından o etli butlu kollarından bacaklarından bol bol ısırıyorum Hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun Rabbim ayağınıza taş gözünüze yaş değdirmesin inşallah
Saol cnm sende Allaha emanet ol Allah gonlundekini hayra ceviirp nasip etsin sana da insalalh
Güle güle gel canm güzel haberlerle bekliyoruz seni adaşm kafaya takma hersey olacağına varır benim 5 yıl somun da geliyor inşallah sen sadece sabret ALLAHA emanet ol
Rabbim en yakın zamanda sanada tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah canım Kendine dikkat et en önemliside stres yapma akışına bırak
Nereye gidiyor sunnn???
En iyysini yapisorsun kuzum biraz uzaklas biraz kafan dağilsim insallah bi gun bende hamileyim diye geri doneceksin sabrli ol cokda dusunme kim ne derse desin esin seni seviyorsa ne desen olur
Canim insallah hayırlı haberlerle geri gelirsin
1,492,405 soru
24,385,407 cevap
348,981 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın