+1 oy
794 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (393 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

ulkemizi iyice benimsediler yakında bizede iş verdirtmezler

Acaba kimler yuzunden kiralar erzak yicekler 2 katına cikti

notu ile kapatıldı: .....

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Vallahi belki linç yiyeceğim ama benim kendi halkım aç iken onların dört dörtlük yaşaması zoruma gidiyor ÖZEL HASTANEDE BİLE öncelik suriyelilerin. Benim insanımda da suç var suriyeli ucuza çalışıyor diye iş veriyor.. Kendi insanı aç kalıyor. Bursa çarşamba da Türkçe tabela bulamasın tüm cadde boyu suriyeli dükkanı. Ulan benim insanım işe giremiyor onlar çatır çatır dükkan açıyor zoruma gidiyor benim artık. Bunlar kendi parası ile mi açıypr vallahi yok devlet yardım ediyor üstlerinde maeka kıyafetler arkalarında 3 5 çocuk. Çocuk başına yardım alıyorlar nasıl olsa doğur babam doğur bakan var. İşlerine gelince savaştan kaçtık kaçma babam kaçma maden kaçtın Türkiyede askerliğini yap bir b*k a yaraaa Türkiyede türk doğumdan çok suriyeli çocuk doğuyor rabbim hepsine can sağlığı versin tamam ama yakında bizim sayımızı geçip iç savaş çıkacak yakındır daha diyecek çok şeyim var da linç yemek istemiyorum 
(2,291 puan) tarafından
Suriyelilere saydirdin diye kimse seni linclemez bacim :D
tarafından
Var öyle onlarda insan yiooooo diyen süriyeli aşıkları merhamet bekçileri kuzum
(7,792 puan) tarafından
Linc yersen beraber yoyelim sonuna kadar arkandayim haklısın.
tarafından
Ne iyi dedin suriye aşıkları var tabii neymis suriyelilerin ne sucu var
(181 puan) tarafından
bizim burdaki devlet hastanesinde oyle boyle suriyeli yok habire doguruyorlar bizden daha cok deger goruyorlar o kadar rahatlarki bazen kendimi yabanci benmisim gibi hissediyorum
tarafından
Ah bacim sorma bende kendimi oyle hissediyotum
-Reklam-
+4 oy
(4,758 puan) tarafından
Allah kahretsin o suriyelileri net benim mehmedim suriye sınırında şehit dusuyor onlar burda cocuk yapiyor keyfine gore yasiyor
(4,758 puan) tarafından
Kuzum kapımın kilidi hep kilitlidir acamiyorum ki
(4,758 puan) tarafından
Cocugumun hic dışarı cikartamiyorum
tarafından
Kendi ulkemizde multeci durumuna getiren devlet utansin
(4,758 puan) tarafından
Aynen oyle canim bi pazara gidiyorlar inanin bana arabanin tekerleri dönmüyor
tarafından
Bizde yarim arba zor doluyo
+2 oy
tarafından
Bu sorunun cevabı siyasete gider onun için suscam yazarsam çok şey derim susuyorum sustum :Ddd
(14,488 puan) tarafından
Aynı dusuncedeym gel beraber susalm :D yoksa hemen içeri atarlar bizi sjsjjs
(5,221 puan) tarafından
Silivri soğuktur beraber susalım :D
tarafından
Susanlarla sarılalım sıkı sıkı kızlar konuşmadan da anlaşabiliyoruz ne mutlu bize :Ddd
(7,792 puan) tarafından
Silivri de usuruz sizinle susuyorum.
tarafından
.....❤️❤️❤️
+2 oy
tarafından
Uyarı vermeyin kardeşim siyasi içerir evet ama devlet meselesi değil millet meselesi bu,geçim meselesi.
+1 oy
tarafından
Başımızdaki saray yapcana once kendi milletini dusunsun Suriyelilerden zatn nefret ediyorum sardilar ulkeyi yakinda savas cikarsa bu pisliklr yuzunden cikcak
+1 oy
(2,303 puan) tarafından
Her türlü insan var ülkemizde. Yarın öbür gün suriyelisi de afgani da tepemizde çıkıp ülkemizi sahiplenecek. Bu gayet net ortada. Suriyelilere de hizmette sınır yok zaten..yardım üstüne yardım..başka diyecek söz yok. 
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Merhametten maraz doğar derler 

Zamanında bizde böyle yapsaydii belki buradanda kaçar giderlerdİ gerçi yasalar önünde biz suçlu olurduk
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Cuma günü büyük bı Park var burda oraya gittik eşimle mangal yerleri gezilcek yerler olsun hep Suriyeli doluydu Türkçe konuşan çok nadir vardı iyce burayı almışlar Türkiyede turkden çok onlar var sanki
(7,792 puan) tarafından
Turkler calisiyodur o sirada 7/ 24 çalışıp anca gecim sagliyoruz onlar gibi belesten para gelmiyo bize malesef
0 oy
(2,771 puan) tarafından
Ben kesinlikle oyle dusunmuyorum suriye erkekleri hadi neysede kadinlara ve cocuklara merhametim sonsuz bizim basimizdakilere rabbim guc kuvvet versin onlar olmasa digerleriyle basimiz belada olurdylu suriyelilerden farkimiz olmazdi kesinlikle
(7,792 puan) tarafından
Türkiye de suriyeli olmak isterdim... :D
(4,758 puan) tarafından
Ozaman benim serife bacim boşuna cephede savasti ozaman benim turkan bacim bosuna tankin onune atladi sehit oldu kadinlara da acimam benim 15 ligim cephede nasil savasti
(2,771 puan) tarafından
Ben senin dusuncene saygi duyuyorum kendi dusuncemide belirttim bana bu sekild eyukselmeyin o zmanla bu zman bir degil herkes kendi hakkini hesapini ahirette sorucak insAllah ben suan bu dunyaya bakiyorum ben evimde cocuklarimla esimle huzurlu uyuyup huzurla karin doyurabiliyorum sukurler olsun mehmetcigimizin sayesinde haklari asla odenmez bir sehit süt kardesi olarak soyluyorum o aci asla tarif edilemez ama kendimi suriyelilerin yerinede koyuyorum cocuklarim icin onlarin sagligi piskolojisi icin evimi terk edip dislandigimi istenmedigimj bildigim bi ulkeye gelip yasamaya razi olurdum sirf cocuklarim icin ama suriye erkeklerini asla korumuyorum yuzlerine karsida soyledim kadin sehitlerimizin oldugunu cocuklarin sizlerden daha yurekli daha cesur oldugunuda soyledim kimseden korkum yok dısladim bile onlari calistigimiz yerlerde ama kadin ve cocuklari asla dislamam insan cocugu icin herseye katlaniyor sifirdan bir yerde yasamak dilini bilmemek evin barkin olmamasi gibi yardimlar yapiliyor dogru ama onlara yardim yapilmasa nasil yasiycaklar 5 kurus parasiz zaten kendilerini toparlayip kendi evinin bolgesinde teroristlerin temizledigini duyan bir suru suriyeli ulkelerine geri gittiler

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 659 göst.
0 oy
14 cevap 288 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 807 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu