0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde (1,290 puan) tarafından
Biz alt üst oturuyoruz kaynanamgille Herkes çalışıyor ise gidiyor bir arada bahsettim bundan kaynanam bile çalışıyo aşağı kaynanamin evi ısi kahvaltı bulaşıgi öyle durar herkes ise gitti için ben toplarim temizlerim oğlum zaten durmuyor alt katin isini yapmaktan kendi evime vaktim kalmıyor yani artık kendi evime gelince enerjim bitiyo eşim savunmaz ama sen gelinsin yaparsın becerirsun diyor bana kaynana bazen der sağol yapıyon ama bide benim gibi titiz yapsan alabula yapmasan diyor kime göre neye göre titiz yani makina var bulaşık ATTirmaz atarsam sabah gelip sen boşaltırsin makinayı diyor ben atmayı  sevmiyorum  makinaya bulaşık atan boşaltir diyor yani sorum baska yerden ev alma imkaniniz olsa oraya gider bu oturdunuz yeri kiraya verirmisiniZ 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayni apartman olduğu için kiraya verdirmeyebilirler
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
Beş altı sokak aşağıdayim. İkimizin de kendi evi. Ama altlı üstlü oturalım deseler otururum vallahi. Kayınvalidem kahvaltıya çağırır yemeğe çağırır gidip gelmek zor geliyor useniyor insan. Bazen hamurisi falan sarma vs. yolluyor gitmezsek evde yiyin diye eşimin kardeşi bırakıp gidiyor. Alt üst olsak her gün otlanirim valla işime gelir benim
(1,290 puan) tarafından
Valla bizde öyle olmuyor yemeyi içmeyi sana yıkıyor bir gün ev işi yapıyon oranın kendi evine gelince gücün bitiyir

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 281 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 673 göst.
26 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Mavimsii01 (2,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 819 göst.
13 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,868 soru

12,245,388 cevap

37,058 kullanıcı

...