0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Kızceler 3 gebeliğim 30 hafta 2 günlük hamileyim diğer ikisi de sezeryan. İlk kızım 43 hafta bitti sezeryan oldu ikinci kızım 40 hafta bitti sezeryan oldu. Şimdi ben 37 de doğurmak istiyorum bebeği. Sizce doktorlar benim istememle 37 de alır mı sezeryana. Kalp ve astım hastasıyım. Birde bronşit oldum bu ara ölüyorum nefes darlığından. İnanın 3 gebelik çok zor geciyor. Taşımakta zorlanıyorum.. Sizce doktorla konus sam olur mu.. 

5 Cevaplar

0 oy
(51,963 puan) tarafından
bebegin gelisimi iyiyse alirda 37 sajki erken gibi 38 de alirlar. hadi ilkinde ilk gebelik ikincide neden o kadar beklettiler
(3,550 puan) tarafından
Bilmiyorum ki Kuuzm. Günlerce travay yoğun bakım da yattım almadılar yine de. Bebek 40 haftalık oldu hala ciğer geliştirici vurdular bende anlamadım. Hatta gelen giden parmakladı bu süreçte.. En son bir uzman gezdi doktor. Baktı dedi bu gebeyi niye bekletiyorsunz. Normal doğurması ı mı istiyorsunuz dedi. Hemen alın dedi aldılar en son. Karnımda nst parmagımda alet günlerce yattım.. Bu 3cğ de hiç yaşamadığım şeyleri yasadım... Cok zorlandım. İkisi kızdı. Bu erkek. Erkek tasımak daha zormuş diyorum. İnnw yürüyemiyorum. Adım atsam baslıyor sancı kasılma.
(51,963 puan) tarafından
cok saçma sezeryan olunca o kadar bekletmiyorlar cidden neyi beklemisler anlamak cok zor bazen. bunda konus insallah hayırlısıyla alirsin kucagina canim 37+3 de dogum.yaptim.bir sorun yasamadik cok sukur
(3,550 puan) tarafından
Gelişimi güzel suanlık şükür ama suan bronşit oldum kanda enfeksiyon var. Pıhtılaşma var. Doktor ilaç yazamam göğüs hst Uzmanı görsn dedi.. Doktorlar tatilde nasıl görecekse. Nefes açıcı ile duruyorum ama artık öksürmekten karnım yırtılıuor. İnan karnımda daha riskli sankş.. Ne hastalığım bitti ne bişim. Bu ankara da adı çıkmış Zekai Tahir vardı orası bekleti beni sorma... Pis bir hastaneydi ama Baska bir yer de kabul etmedi. Kıızm sağlıklı doğdu şükür darısı ogluma inş. Ama inan o kadar güçlü kuvvetli beni yıktı gecti.
-Reklam-
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Zorunlu sezeryanı niye beklettiler ki?  Ben 38.haftada sezeryanla doğum yapacam. 
(3,550 puan) tarafından
Ne biliyim canım ah Bi bilsem. Bana eziyetti İnan.. Benim doğumlar da bana çok çektirdiler.
0 oy
(14,164 puan) tarafından
37de almazlar belki ama 38 39 da alırlar bı konuş 
(3,550 puan) tarafından
Canım 3. Sezeryan ya belki bir ihtimal dedim. Burda 36 de bile gün verilen arkadaşları görmüştüm.. Gece sabaha kadar atak geöirdim nefes darlığı.. İlaçlar bile açmadı nefesimi düşün.. Karnımda sürekli ilaca maruz kalıyor. Doğsun da kurtuluyum düşünmekten acaba bişi oldu mu olur mu diye.
0 oy
(49 puan) tarafından

38 -39. Haftada alabilirler diye düşünüyorum 

(3,550 puan) tarafından
Lütfen 39 u bekletmesşnler inşallah
0 oy
tarafından
Çok bekletmisler ya ikisinde de arkadaşın dediği gibi ilkinde hadi ilk diye 2.de niye bu kadar bekletmisler bence doktordan doktora da değişebilir benim 2 sezeryanim olack artık dayanamıyorum doktora dedim 38 de al oda tamam dedi işte 2 saat sonra doğuma gideceğim
(3,550 puan) tarafından
Hayırlı doğumlar canım.. İnş beni de 37 de al deyince alır ama sabit bir doktorum yokki.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 223 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 415 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 427 göst.
2 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Buse06 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.