0 oy
399 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kizlar şu an annemlerdeyim 2 haftadir ama sebep başka kavgayla falan alakasi yok şunu bilmek istiyorum eşiniz size sevdigini nasil belli eder guzel sozler falan soylermi ben biktim artik bana ilgi gostermiyor 2 gun once gece uyudu kaldi telefonla konuşurken sabah kalkmiş ablasina ablam nasilsin diye yazmiş yeğenlerine canlarim falan yazmiş ablasida bunlari bana gonderiyor bak yengesi dayilari sabah sabah uykusunda gormuş galiba bizi diye ya insan bir keremi ozledin ve ya başka bir guzel laf soylemez arkadaşlarinij eşleriyle konuşuyorum her gun gezmelerdeler sabah bu yuzden tartiştik bana diyor ki beter olucaksin defol dedi bende engelledim biktim vallahi her gece telefonla konuşurken uyuyup kaliyor diyiceksinizki belki yorgundur evet işe gidiyor ama işten cikip arkadaşiyla buluşup çay içmeye gidiyor eve gidince de guya ki benle konuşmaya aramiş uyuyup kaliyoe bide uyku sersemi olunca iyice kotu sozler soyleyip kalbimi kiriyor ben napicam bi akil verin bacilar((

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya baba evine gidicen arana mesafe koycan yada böyle devam edicek esni en iyi sen biliyosun 
(2 puan) tarafından
Zaten annemlerdeyim ama sebep başka biktim bende engelledim belki biraz arar özler diye
tarafından
Tamam işte Boş ver kafana takma biraz orada rahatına bak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana değer vermeyen birini ne için değiştirmeye çalışıyorsun ki ? 
(2 puan) tarafından
Değiştirmeye çalişmiyorum sadece bende kadinim bir iki guzel laf duymak istiyorum sevgi ilgi saygi istiyorum parayla pulla alinacak şeyler degil ki bunlar(((
tarafından
İcinde olmadıktan sonra ne yaparsan yap boş güzel giyinsende dikkatini çekmeye çalışsan da nafile bazen . İçinde olacak ya
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Bı insan 7 de neyse 70 de odur. Değiştirme sende onun için değişme gerekirse. Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin 
(2 puan) tarafından
Annemlerdeyim ztn canm ama hiç oyle ozledim falan yok biktim artik ilgisizliginden engelledim sabah belki arar sorar merak eder diye cunku istedigi zaman bana ulaşinca rahat oluyordu
(14,927 puan) tarafından
E aman soğukluk da var bekara koca boşamak kolay gelir kuzum biz ne desek boş iyice otur bı düşün
(2 puan) tarafından
Benim koca oyle birisi ki şimdi ben onu engelledim ya o düşüyordur şimdi işte oldugu icin aramiyor ama eve gidince aricak cunku hic engellemedim bu ilk yani hic oyle şey beklemiyordu benden
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Sen de ablasına rüyanda mı gördün beni sabah sabah mesajları bana atıyorsun deseydin. Gıcıkk. Valla herkesin eşi öyle değil tabiki kişilik meselesi. Adamın ilgisini çekecek şeyler yapabilirsin mesela ne gibi şeyler diye sorma buraya yazamam

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 687 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 875 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 319 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 719 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (31 puan) tarafından soruldu

414,068 soru

12,462,271 cevap

46,781 kullanıcı