0 oy
472 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (170 puan) tarafından

Kızlar ek gıdaya daha zamn var ama ben şimdiden araştırıp yavaş yavaş almak istiyorum kaşık mama kullanıyormusunuz memnun kalan varmi ne kadr sıklıkla veriyosunuz fotodaki mamaları öneriyormusunuz

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Alckssan hip al bnce ayrıca bunlar putursuz olduğu için bebek çok olay yiyor ama ileri ki aylarda pütürlü yemesi zor olck 
(170 puan) tarafından
1 ay böyle kullanırım sonra pütürlü başlarım o zamn
tarafından
Nasıl alisirsa öyle devam eder bnde aynı bubkari kullandım yemeğe geçince pütürlü yemedi zor bela alıştı bnce 1 ay uzun süre
Kendin evde yap yoğurt mayala yoğurt çorbası vs ver daha iyi kabak püresi falan
(170 puan) tarafından
Anladm canm cok saol oyle yaparm o zamn zorlanmak istemiyorm yemk konusunda hemn alissn
(170 puan) tarafından
4.aydan itibaren olandan baslaym o zamn
tarafından
Aynen canım bn yaşadım sen yaşama :)
-Reklam-
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Hippten memnun olanda varda memnun olmynda bebek kendi mamasnida seciyo ya her mama bi degl bnde burda durymda fikir ednym 
(1,141 puan) tarafından
35 oy alms netten mi sipars verysn markette ates pahasi
(170 puan) tarafından
Kimi zaman e bebgin sayfası kimi zamn şehire gittikçe mağazadan alıyorum bu tarz şeyleri ek gıdaya daha geçmedik geçince böyle biseylerde almayı düşünüyorum
(1,141 puan) tarafından
Bizde gecmedik bazilari mama soyle boyle kullnma dediler ama arastrmdym bende
(170 puan) tarafından
Bebek irmiği falan yavastan alaym diyorum bende
(1,141 puan) tarafından
6 aydan baslycm bn
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bende hipin mamalarının çok beğenildiğini duydum henüz almadım arayış içindeyim 
(170 puan) tarafından
Alicam bakalm hangini severse onu kullancm
0 oy
(834 puan) tarafından
Hipp tavsiye ederim içinde katkı maddesi yok 
(170 puan) tarafından
Çok saol canm
(170 puan) tarafından
Peki gecemi alaym yoksa gundz mamasimi
(834 puan) tarafından
Ben geceyi alıyorum oğlum severek yiyor
0 oy
tarafından
Oğlum 3 gün sonra 6 aylık olacak bir aydır kaşık maması veriyorum. Hipp tavsiye ederim şekersiz ve katkısız. 5 tahıllı 4.ay itaibaren olanını. O zaman bilemedim aptamilde almıştım netten. Fiyatları aynı ama indirimleri oluyor civilde. Ama aptamil bildiğin tatlı çıktı. Şimdi bebelac sipariş vereceğim bide onuda deneyeceğim. Bebelacta şekerliyse  hipp alacağım yine. Sakın üzerindeki ölçüye göre yapmayın ben mamayı çöpe döktüm acemilikten acayip çoğalıyor hipp'inki. 1 tatlı kaşığından su ekleyince bir yemek kaşığı çıkıyor ilk zamanlar bebiş için ideal bir ölçü bu, günde bir sefer az olarak başlanmalı ki kabızlığı yada herhangi bi etkisi olacak öı bakabilmek için 5.gün sonrası yine bir tatlı kaşığından ama sabah ve ikindi olarak vermeye başladım. Yatarken ben veremem minnoşuma çünkü zaten tuvaletini hep 4 5 6 civarı yapıyor yapmadan vir saat öncesi gazla uyanıyoruz rahatsız edeceğini düşünüyorum yatarken yemesi. 5 6 da yiyor en son en geç 9 gibi yatıyor. Baya anlattım dahada anlatırımda yeter sanırım sen demeden ben gideyim :D :) 
(170 puan) tarafından
Valla cok iyi anlattın canm cok saol o zamn gündüz olanı alayım:))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Toprak48 (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 6,093 göst.
23 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Zalım (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 136 göst.
+1 oy
8 cevap 125 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kllwmd (45 puan) tarafından soruldu