Oğlum 3 gün sonra 6 aylık olacak bir aydır kaşık maması veriyorum. Hipp tavsiye ederim şekersiz ve katkısız. 5 tahıllı 4.ay itaibaren olanını. O zaman bilemedim aptamilde almıştım netten. Fiyatları aynı ama indirimleri oluyor civilde. Ama aptamil bildiğin tatlı çıktı. Şimdi bebelac sipariş vereceğim bide onuda deneyeceğim. Bebelacta şekerliyse hipp alacağım yine. Sakın üzerindeki ölçüye göre yapmayın ben mamayı çöpe döktüm acemilikten acayip çoğalıyor hipp'inki. 1 tatlı kaşığından su ekleyince bir yemek kaşığı çıkıyor ilk zamanlar bebiş için ideal bir ölçü bu, günde bir sefer az olarak başlanmalı ki kabızlığı yada herhangi bi etkisi olacak öı bakabilmek için 5.gün sonrası yine bir tatlı kaşığından ama sabah ve ikindi olarak vermeye başladım. Yatarken ben veremem minnoşuma çünkü zaten tuvaletini hep 4 5 6 civarı yapıyor yapmadan vir saat öncesi gazla uyanıyoruz rahatsız edeceğini düşünüyorum yatarken yemesi. 5 6 da yiyor en son en geç 9 gibi yatıyor. Baya anlattım dahada anlatırımda yeter sanırım sen demeden ben gideyim :D :)