0 oy
1,243 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama 5 günlüğüne felan geldiğimizde Kaynanam duruyorken kaynatamın sabah kahvaltısını ben hazırlıycakmışım. Benden bekliyorlarmış. Bende Allaha şükür kaynanamın eli ayağı tutuyor dedim. Yaşlı olsa veya olmamış olsa hazırlarım ama bunlar olmadığı için hazırlayamam dedim. Ben kocamdan mesulüm dedim. Kavga oldu :) sizde var mı böyle durumlar ya bana bir akıl verin. Ne yapayım 

51 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından
Bana geliyosa annem varsa bile hazırlarım ama annesine geliyorsa yardım et derlerse kalkarım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hazırlarım ben olsam bu kadar büyütmeye gerek yok bence kavga çıkınca daha mı iyi oldu 
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Yani yapsan cok guzel olurdu kavga çıkaracağına canim zaten 5 günlük muş. Kaynanan hasta olmasada herzaman hazırliyor zaten bi kac günde sen yapsan ne buyk ikrama geçer. Ben şahsen senin düşünce tarzını yanlis buldum canim. Aynısını annen babana hazırla dese anne senin elin ayağı  tutuyor mu derdin. Oyuzden 5 günlük için huzurusunu bozma. 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Kaynatamdan banane hazrlamm valla ha dedigin gibi hastalik yaslilik olsa amenna
0 oy
(615 puan) tarafından
Aslında hazırlanan çokta bise kaybetmessin cnm nolcak hayrına say .ama şöyle bi gercekte varmı sağlıklı ve akıntısı yoksa kaynana hazırlamalı .neden bu kadınlar yaş ilerleyince  gelin geldimi eş olduklarını unutyolar hizmetini kendileri yapmalılar.
tarafından
Canım çünkü zamanında kendi kaynanaları onu yaptırmış
Biz kendilerine yapmayınca zorlarına gidiyor. Ben yaptım zamanında şimdi de gelinim bana yapacak diyorlar
(615 puan) tarafından
Yanlışa yalnisla devam.
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Bizim aramızda o hazırlasın ben hazırlayım konusu olmaz. Sabah kahvaltısını geneldede kayınvalidem hazırlar. Ama ben kocamdan sorumluyum diyip çekilmez kimse eltim benim kocama hazırlar ben onun kocasına kim hangi işi  yapmaya müsaitse söylenmeden yapar. 
0 oy
tarafından
Kendi huzurunu kendin bozmuşsun 
0 oy
(3,726 puan) tarafından
5 günlüğüne hazırlasam elime yapışmaz diye düşünerek hazırlardim
0 oy
tarafından
Anoooovvvvv valla bazılarınızi görünce Allah'ım Allah'ım diyorum
tarafından
Niye kız
0 oy
(671 puan) tarafından
Benim kaynatam vefat etti ondan önce hep ben hazırladım kahvaltısını hastaydı erkenden kalkar ilaç içerdi ben uyanayim diye öksürürdü kalkar hemen çayını koyar hazırladım çok sevinirdi dua ederdi ama biz aynı evde yaşıyorduk bana kalırsa sende hazırla hayır duasını al derim sonuçta kaynatan saygı duy misafirde olsan 
0 oy
tarafından
Haklisin canim herkes yatiyoken sen kalkip kayinbabana kahvalti hazirlaman biraz garip olur bence uygun degil
0 oy
(183 puan) tarafından
Ben hazırlıyorum hergun yada o hazırlıyor ben bulaşıkları yıkıyorum hergun beraber yapıyoruz kahvaltıyı seviyorum da gorumcemde var kardeş gibi olduk artık iyi geçiriyoruz nolucak sende hazırla özeniyor olmalılar 
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Ben olsam hazirlardim yani nolacak 5 gün kötü söze gerek yok 

Bide yorumlarda demişsin ki sadece kendi annem ve babamdan sorumlusun peki senin eşin de kendi anne babasından sorumlu ozaman onu kaldirsaydin sen sorumlusun diye eşlerimize kıyamadığımiz sevdiğimiz için zaten onun anne babasına saygı gösteriyoruz hepimiz 
Senin eşin seninkilere bu şekilde davransa emin ol çok ağır geliyor insana 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Kendi evleriyse hazırlamam çünkü uyuyo oluyorum kaynanam erken kalkıyor zaten hazırlada demez hiç 
0 oy
(5,216 puan) tarafından
vıyyy kız senin adam tarafı çok zeki kaynatadan sana neymişte sana hazırlatıcaklar allahtan kaynatam yok hahahah :D
0 oy
(754 puan) tarafından
Gerçekten bazen çok abartıyorsunuz tamam gelin dinen kaynana ve kayınpedere bakmakla yükümlü değil ama kendi anne babanıza da evlendikten sonra eşinizin gönlü olmazsa bakamazsiniz. Biraz empati kurup 5 gün kaynataya özel sofra hazırlamak çok mu zor yaşını başını almış insanları mutlu etmek bu kadar zor olmasa gerek. Aynı sehirdeyiz onlar koydeler gidip kaldigimizda kaynanamla hazırlarım kaynanam bazen kalkmaz ben hazırlarım kaynatama özel sofra hazırladığım da çok olmuştur. Nasıl muamale ederseniz öyle muamale görürsünüz. Hizmetçi değilsin ama sende o evin gelinisin sonuçta ne eline yapışır ne de yakana ömür boyu kaynana kaynataya bakan insanlar var 5 gün nedir ki bir ömürun yanında
0 oy
tarafından

Ben hazırlarım nolcak aha onu geçdim yarın Birgün 10 günlüğüne memlekete gidecem kaynımlar da olacak görümce var ama zaten geç geliyo ben hazırlarım nolcak elime yapışmaz keşkek demeseydin öyle bi laf şimdi senin annen baban gelse onlara hazırlardın ama

0 oy
(2,131 puan) tarafından
Valla 5 gunden nolcakki hazirla gtsin benim kayinbabam 1 ay kaldi bende ramazanda oruc halimle kahvaltisini  oglen yemegini hazirladim o niyetli dgldi cunku tamam bazen bazi huylari cekilmiyor ama  elimede yapismadi iylik herzaman soylenir Allah bilsin kimse bilemesede oyuzden biraz abartmissin 
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Ben hazırlardım yaa elime yapışmaz derdim sevmesemde Allah rızası için yapardım..
0 oy
(15 puan) tarafından

Senden cok kıck aldm varya yanmda olsan bitane yerdin benden terbiyesiz insallah sende aynısını yašarsn utanmadn daha birde gülücük koymuşsn :angry::angry::angry::angry:

tarafından
Yok ya. Kolaydı öyle. Sen kimsin ki. Kötü söz sahibine yakışır hadi ordan işine bak. Çok meraklıysan git kendin doya doya hazırla
(15 puan) tarafından
Çok havlama sus kapat çeneni hazrlarm ne olcak elime yapşmaz ya

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 546 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 616 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Can sağlığı ❤️ (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 561 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (3,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 345 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,747 cevap

45,120 kullanıcı

Kategoriler

...