0 oy
800 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Haftaya gorumcemin düğünü var bu ayda kurban düğün ev masrafı çocuğun hastane masrafı derken tek kişi calsiiyor kendime elbise alamadım . yakın arkadaşımda dediki eşiyle de eşim kanka. Bnm var abiyelerim olursa giy .ilk başta istemedim belki alırım die ama bı hafta kaldı alamicam gibi. Dün denedim kızın elbisesini oldu .genede dedim duruma göre isterim.bu akşam kaynananın eltisi 3ablasi toplasmis oglanads pantolon Tsrt aldık onlar gelmiş işte oğlana almışım dedi teyzesi kendine ne aldın bende bilerek alamadım valla bişi arkadaşımdan giyicem bu gidişle dedim. Amaaaan sende elalemden mi giyilur kendinin yokmu dedi var ama kilo aldım olmuyor napim tek kişi calsiiyor uymuyor olsa alırdım heralde dedim .. suratını eksitti .. bnm aklım yokmu alamam mi yani sen deyince mi almalıyım ..fln . Kaynanam ortamda yoktu zate oda sormuyor ne giyicen die bende demiyorum .

8 Cevaplar

0 oy
(3,397 puan) tarafından
Yerinde olsam aciklama yapmazdim. Giycem birseyler der gecerdim. Kime ne ne giyceginden
tarafından
Birazda bilerek dedim çünkü o teyze gelinlerine her bayram kendi alır veya cemiytlerde fln .. ben tek gelinim başka olmucak elti
(3,397 puan) tarafından
Beni yanlis anlama canim ama o yapiyor diye kaynananda yapicak anlamina gelmez ki. Kaynanangil utanmayi bilselerdi en basta derlerdi kizim birseye ihtiyacin var mi diye. Sen baskalari vasitasiyla duyurunca mi utancaklarini sanıyorsun.
Benim kendi dusuncem de kimse bana birsey almak zorunda degil. Esimin durumu varsa alir. Almazsa bir caresine bakarim kimsenin birseyden haberi olmaz.
tarafından
Yok ya para verip alsam da dibine kadar soruyorlar o yüzden direk ağızları kapansın elalemden giydim tm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Abiyeye verilen para biraz gereksiz benim maddi durumu cok iyi arkadaslarim vardi abiyelerimi verdim giydiler yani bi gecelik seye niye para versinler. Bide onlar giyince bende mutlu oldum bir kisi daha giymis ise yaramış oldu. 
tarafından
Kızın aklında zate kötü niyet yok bı arkadaşım daha dedi vereyim diye o zayıf biraz olmazdı.inan ki el bunlardan bana daha yakın
tarafından
Ya bosver ne derlerse desinler gidip vakko dan da alsan kulp bulan bulur baskasinin dediklerini onemseme salla
0 oy
(1,956 puan) tarafından
Aman ne dert anlatıyosun almadım bakıcam daha zaman var deseydin o ne anlar senin durumunu anca konuşur. Bencede arkadasından al abiye dediğin 2-3 kere giyiliyor 500 den asagıda bişey yok beğendiysen giy ne olcak 
tarafından
Veremem valla o kadar para . Ya para versem bile soruyorlar nerden aldin ne renkleri vardı bidi bidi aldım giydim bitti soramasinlar
0 oy
tarafından
Bence ortaklaşa giymek daha mantıklı birkere giyceksin bitti verdiğin paraya yazık sen keşke demeseydi arkadaştan alcam falan
tarafından
Dibine kadar sorarlar mesela atıyorum a magazsndan aldım sonra gidip bakarlar oyleler .ağızları kapansın aldım giydim bitti
0 oy
tarafından
Keske demeyeydin ne gerek varki 
(3,397 puan) tarafından
Hee ben denizli yerlere gitmiyorum anacim bende ki bebis beni mahvediyor bir de gidip suya atar kendini yuzme de bilmiyorum bogulurum kesin :D ben boludaydim karavanla gittik benim bücür huy degistirdi kucaktan inmedi zirlamasi bitmedi. Eve geldim omuzlarim yumurta gibi sismisti tasimaktan
tarafından
Yaaa karavan hayalim benim biliyomusun cok istiyorum ya bi karavanim olsun heryere gidiyim diye :)
(3,397 puan) tarafından
Bizimkini sana satalim ahahah ufak kutu gibi arka tarafinda mutfagi var mis gibi valla bi wc yok :D
tarafından
Kiz nekadardir bi karavan acaba tuvalette sorun deel zaten yola dokulmuyomu ahhaha
(3,397 puan) tarafından
Ufak olanlarin boşu hani hiç dayali döşenmiş olmayani 12 binden basliyor. Wcsi hic yok kiz cok ufacanak :D bizimkinde mutfak var su deposu gunes paneli falan var tam tak arabanin arkasina bas git istediğin yere :D
0 oy
(54,504 puan) tarafından
pijama giycem diyeydin ☺️☺️
0 oy
tarafından
Valla cok istiyosan sen bana al giyeyim salina salina deseydin 

İnsanlar ne dusuncezi ne empati yoksunu ne halde  anlamazlar ya...
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Neden söyledin ki canm arkadasindan alcagini 
tarafından
O öyle bı kadın ki etiketine kadar bakar kumaşı olsun içeriği yalan söyleyemem de . Utanilcak bisiyimde yok çok şükür . Kibirlenen onlar .
(3,454 puan) tarafından
Canım dugunde üstündeki kıyafete bakmaz bence alicam daha bakıyorum deseydin canını sıkmış durduk yere

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 543 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 358 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 433 göst.
4 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,352 soru

24,384,504 cevap

348,948 kullanıcı

...