0 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,621 puan) tarafından
Kaynımın sözü oldu kayınvalidem ablasını cagirmamis niyeyse haberim yok haberide olmamış teyzenin, bir hafta felan oldu beni aradı teyze Ali'nin sözümü oldu haberim yok kim kim var kayinvaliden arayıp ne çağırdı nede arayıp sozledik felan diye soylemedi dedi, boyle boyle şeyler sordu. 

Yani sormak istediğim eşime söylesem mi aradı bunları sordu diye söylemesem mi bilemedim. 1 hafta oldu demedim zaten ama duyulur mu aradım konuştum ona sordum felan diye. Sizce ne yapmalıyım

3 Cevaplar

+1 oy
(7,011 puan) tarafından
Keske ilk aradigi zaman soyleseydin.

Kendi tarafinda konusunlarlari soyleme ama esin tarafindan kim aradiysa ne dediyse soyle yani 
(1,621 puan) tarafından
Şöyle diyorsun yani. Teyzede tembihledi ama duyulmasın diye söyleme diye o yüzden karar veremedim söylesem mi diye
(7,011 puan) tarafından
Bilemiyorum canim. Teyzeyi taniyan sensin.  Benim esimin teyzesi bana bu sekil bisey deyip tembihlese kimseye soylemem. Ama kendi teyzem dese anneme soylerim :) cunku teyzemin huyu hayatta tutamaz icinde herkese soyler.
Yani ben genelde esim tarafinda bisey olunca derim ya da arayan kisiye ara ona soyle derim. Beni de zaten pek aramazlar. Mesafeliyimdir.
-Reklam-
+1 oy
(1,367 puan) tarafından
Söyle başına iş açılmasın 
0 oy
(17,512 puan) tarafından
Görümcemin sözü olduğunda kvalidem de ablalarını çağırmadı kendimiz kalabalığız diye sizde hiç sohbet olmadı şunları şunlar çağırırız gibisinden 
(1,621 puan) tarafından
Kayınvalidem bana birşey söylemez kızıyla hallediyor. Ev dar kimseyi çağırmadım dedi 2 tane erkek kardeşini çağırdı eşleriyle bide biz tamam, teyzeye niye demedi bilmiyorum
(17,512 puan) tarafından
Anladım
Ben eşime söylerdim teyzen aradı böyle böyle diyor diye

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 710 göst.
5 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 751 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 293 göst.
27 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugbamelis (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 986 göst.
28 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sekerparemm (788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,777 soru

24,687,425 cevap

368,133 kullanıcı

...