0 oy
172 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba anneler bebeğim 3 ayı doldurunca tatil yapmak istiyoruz. Yapabilir miyiz. Birde nasıl bir yerde kalsak daha rahat ederiz herşey dahil otel mi apart yazlık gibi mi. Deniz kenarında ne kadar kalabiliriz bebekle gölgede dursa bile etkiler mi?.

10 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Güneş kremi sürersin canim bide şapka takarsın durur güneşte d vitamini alır bende ultra herşey dahil otele gidin imkanınız varsa apartta falan uğraşmayın hic 
(5 puan) tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
Daha kucucuk benimki yeddi aylik busene tatile gitmiycem kiyamiyorum cocuk icin ev gibisi yok
(5 puan) tarafından
Yanlış bence kuzum evet zor ama hem kendi ruh sağlığımız için hem de onları dışarıya alıştırmak için gezmeliyiz ama kısıtlı saatler ve dikkat ederek. Öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Gideceksen her şey değil otele git canım çünkü bebekle em rahat orası olur 

Denize felan giderkende krem şapka ve özellikle şemsiyeli yerleri tercih ederseniz sıkıntı olmaz sadece karnını doyurmak biraz sıkıntı geri kalanı bebek gazlı değilse sıkıntı olmaz 
(5 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Götürenler vardır ama ben bekledim sürekli gölgede tutmalısın çünkü bebekler sadece sabah 11den önce öğle 4 sen sonra güneşe çıkarılabilir o da 10 15 dk daha fazlası zararlı deniz ve ya havuz enfeksiyona sebep olabilir cildi daha çok yeni deniz cildine iyi gelmeyebilir bunlara dikkat etmek lazım yanında yardımcı olacak olan varsa git yoksa bu şekilde gittiğin yerde sadece gölgede oturup etrafı izlemek zorunda kalıyorsun büyük çoğunlukla 
(5 puan) tarafından
Haklısın o saatlerde denize inmeyi. Zaten bebeği havuza denize değdirmeyiz ilk 6 ay önermiyor Dr. Dışarda uyumayı seviyor bebekler arabada uyurken babası yanında durur sonra ben girerim diye düşünüyorum. Ama tabi dediğin gibi de olabilir sadece seyretmek zorunda da kalabilirim :D
0 oy
tarafından
Hersey dahil hotel daha rahat
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Valla iyi cesaret ben 2 aylik bebemle hiçbir yere gidemiyorum.
(5 puan) tarafından
Benimki de 2 aylık daha. Ben de hiçbir yere gidemiyorum sadece site içinde geziyoruzhenüz. ama 3 ayın dolmasını bekliyorm. İlk 3 ay bağışıklıkları daha zayıf diye
(3,896 puan) tarafından
Bnmki tam 2 ayini doldurmadi 48 günlük birde cok gazlı ve kolik bu yüzden eşim bu yıl tatil falan yok dedi.Zaten bu gazıyla tatile falan cikamazdik en rahat ev.Bnm ilk cocugum 3 aylikti tatile ciktik o hiç gazli degildi yine de durmadi golgede olsa bile sicak mahvetti çocuğumu zaten cabuk yorulup surekli uyuyorlar birde yaninizda bebekle ilgilenecek biri yoksa hep siz bakiyorsunuz böyle de tatilin zevki çıkmıyor.
(5 puan) tarafından
Hadi yaa
0 oy
tarafından
Canim 6 aydan once denize sokulmaz, gunes kremi de surulmez. Asilarin cogu 6.ayda tamamlaniyor bagisikligi daha zayif o yuzden dr una da zor ama 6.aydan once sokturmuyorlar cocugu denize. Havuz zaten kimyasal pislik yuvasi onu hic demiyorum bile.

Ama hava alir gunes gorur eger uyumlu uyku sorunu olmayan bi bebekse cok guzel degisiklik olur.

Bizimki 3.5 aylik gecenin korlerine kadar ayakta uyutmak bi mesele o yuzden kipirdamiyorum bi yere, gidip bi odada gece 3 de aglayan uyumayan cocukla gerim gerim gerilecegime su an en konforlusu ev benim icin 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Havuzlu Kiralik villa tavsiye ederim.  Boylece heryerde dibinizde uyuyabilir biri goturur endisesi olmaz
0 oy
tarafından
Cnm benimki 3 bucuk aylik bayramdan önce tatile gittik biz ev tuttuk deniz kenarina da gittik hiç sorun yaşamadım çok şükür biz ev tutmuştuk 3 günlüğüne fazla kalmadık ve kalabalıktan uzak durduk
0 oy
(4,951 puan) tarafından
Herşey dahil otele git derim. Bebek arabası ve emzirme önlüğü ile gayet rahat edersin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 205 göst.
10 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Serapse (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 578 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
+1 oy
4 cevap 113 göst.
14 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu

405,598 soru

12,152,440 cevap

36,572 kullanıcı

...