Merhaba hanimlar yazdm belki bizene diye dusunen olabilir ama bazen hic tanimadigin birine icini dokmek cok iyi olur en azindan tanidiklarn gibi kuyu kazmazlar akil verir yorum yaparlar bnde bunu dusunerekten yazmak istedim. Esimle severek evlendik aileler karsiydi ama esim cok istedi ve bnde onun sevgisine guvenerek bu yola ciktim bana yapma dediler ama gozumu oyle boyamisti ki resmen el ustunde tutar ve asla asla laf etmez ettirmez her zaman yanimda olurdu ne olduysa evlendikten 1 ay snra oldu onu taniyamaz hale geldim bambaska bir insan oldu bnda kullandiklri etkili oldu tabi bnu cok snradan farkettim ben esimki dilinden dua eksik olmaz yanlisin karsisinda duran adam bianda cok baska biri oldu ailesi ogullarnn yanlislarni kabullenmiyor o yonden destekcim yok zaten ailem deseniz onlarda oyle sen ettin sen cekeceksin herkesin imtihani oluyor die dayatti bana ama nerden bilebilirdim ki byle biri olacagni cocuk olursa sakinler dediler ewladim oldu dahada kotu oldu ne eviyle ilgilenir ne bizimle kendi keyfin gore hareket eder calisir grce gunduz kazandigini bi kismini ewe birakir giderleri icin digerinide kendine tatile gitcem die ayirir gider gezer tozar neyse dedim onunu alamadim asla laf dinleyen biri degil hatir gonul bilmez bak kirilir uzulur demez asla en hassas noktadan en agir sekilde kirar ailem ne gider ne gelir sirf onun laflri yuzunden herseyini sineye cektim beni buna mecbur ettiler belki degilsn diyrceksnz ama inaninki oylr olmuyor gorundugu yada sylendigi gbi olmuyr velhasilkelam bana sadece sen hep sen diyen adam bana simdi dusman resmrn bi acik ararki beni herkese rezil etsn die ama bulamaz tabi ugrasip durur ve en son 2 gun once tatile gitcez arkadaslarla deyip gittigi yerde arkadasinn kadinlarla pozlarni gordum oda orda miydi o esnada bilemiyrm emin degilim cnku gidip 2. Gunu dondu yinede o ortama girdi yani baska kadinla cekilen resme kadinn gozleri cok guzel bn eski sevgilime doncem benm hanimin kivrak ve cekici degil artik demis bunalri okuyunca tum dunyam durdu evet daha agir durumlar yasadim ama yetti yani bardagi tasiran son damla oldu simdi oturmus kirgin kirgin dalip duruyorum acaba nerde yaptim ben o hatayi acaba neydi gunahimki bunla sinaniyorum die kafayi yiyecem artik biseyler bile yapmak gelmiyr icimden ne duzeltmk nede bozmak asla istemiyrm o kadarda usandim herseyden yani kisacasi ben cok yoruldum..uzun oldu ama hakkinizi helal edin bi yabanciya anlatmak daha iyi cunku..
1,486,608 soru
24,303,263 cevap
344,184 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın