0 oy
112 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (393 puan) tarafından
Yapan var mı kizlar canm çok çekti 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapmiyorum sevmiyorum dolabima bile koymam o derece tiksiniyorum Allah affetsin
tarafından
Sen benim yedigim yemegi bi bilsen bebisim agzin acik kalir izellikle et yiyorum aslinda ne bilim alamiyom ya
(3,457 puan) tarafından
Yakışıyor kilon zaten sıkıntı etme
tarafından
Kiz nebilem etli butlu olaydim accık :)
(3,457 puan) tarafından
Etli butlu olup napcann oyleleride zayıflamaya çalışıyor kilo hareket etmeye bile engel oluyor bazen
tarafından
İste insanoglu nankor bacim zayif almak ister kilolu vermek keske insanlar arasi kilo degis tokusu olsa :)
-Reklam-
0 oy
(13,381 puan) tarafından
Yapmıyorum :) annem ve yengem yapardı 2 kaşık un kavur 5 kaşık su ile aç işkembeleri doğra güzelce ekle kaynasınlar beraber bolca sarımsak döv havanda ister içine ekle istersen sirke ile karıştır sos yap üzerine döksünler
0 oy
tarafından
Dha dun halamı aradım iskembe çorbası zor kivamani tutturmak vs o yüzden yapip denicem halamın soyledgi gbi 
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Ben yapıyorum canım ama göz kararıyla ölçü ile değil önce işkembe başlıyorum sonra piştikten sonra bi tencere de biraz yoğurt yumurta sarımsak tuz çırpıyorum sonra içine işkembe koyuyorum bu kadar sirkeyi en son isteyen atsın diye koymuyorum
0 oy
tarafından
Kuzum öncelikle işkembeleri istediğin büyüklükte küp küp dogra ve şu ile haşla.sonra içinden iskembeeleri al ama suyunu dökme bir tencereye yag koy sonra suyun miktarına göre iki kaşık kadar un koy ve onları kavur un kokusu çıksın,sonra iskembeleri hastalığın suyu koy ve güzelce karıştır.daha sonra bi kapta çorbanın koyiluguna bak ona göre un,1 yumurta,2 kasik yogurt ve 1 kasik kadar limon suyunu karıştır kaynayan çorbaya yavaş yavaş dök. Püturluk kaldıysa içinde bilendir ile pürüzsüz hale getirirsin kuzum ama kalmaz,en sonda hasladigin isk3mbelwri içine koy daha sonra tereyağı ve pul biberi biraz yak tabaklara koyduğunda üzerine biraz dökersin kuzum isteğe göre yanına sarımsaklı sirke de yapabilirsin
0 oy
(15,824 puan) tarafından
İşkembeyi kaynatiyorum. 3-4 kere suyunu dökup yeni su ekleyerek kaynatiyorum. En son kaynadiktan sonra terbiyesini ( 1 yemek kaşığı un , 1 yumurta sarısı , yarim limon ,  3 kaşik yoğurt ) ekleyip kaynayana kadar karişiriyorum. Yerken üstune yağda toz biber kavurup dökuyorum. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 130 göst.
18 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
26 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Seyyahmeyyah (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu

411,060 soru

12,373,192 cevap

42,577 kullanıcı

Kategoriler

...