0 oy
531 göst.
Aile kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar bi 10 gün kadar önce annemde çarpıntı ve nefes darlığı oldu. Hastaneye gittik. Kalpte ritim bozukluğu tanısı konuldu. Bugün de holter cihazı takıldı yarın çıkacak. Babamı 8 ay önce kaybettim. Annem benim her şeyim. Çok üzülüyorum. Panik yaşıyorum her an. Her zaman Allah korusun kötü haber alacağım gibi hayatın genelinde. 27+2 haftalık hamileyim. Duygularım çok karışık. Hayattan hiç zevk alamıyorum. Hiçbir şey tat vermiyor. Nolur bize dua eder misiniz? Bir de psikiyatriye giden var mı hamile iken? 

9 Cevaplar

0 oy
(4,584 puan) tarafından
Canım ya, Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim acil şifalar versin, öyle şifa versin ki hastalık nedir bırakmasın. Allah anneni sana bağışlasın. 
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Nefes alamıyorum sanki.
(4,584 puan) tarafından
Karnındaki bebeği düşün, o hissediyor hissettiklerini... O yüzden moralini yüksek tutmaya bak. Onu düşün. Hem bak annenin de senin ona moral vermesine ihtiyacı vardır. Namazda senin ve annen için dua edeceğim inşâAllah. Allah'ın izni ile herşey düzelecek. Bu arada ben gitmedim psikiyatri veya psikoloğa ama sana iyi gelecekse neden olmasın?
-Reklam-
0 oy
(6,919 puan) tarafından
Rabbim yardımcı olsun inşallah 
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(238 puan) tarafından
Allah şifa versin annenize. babanız içinde başınız saolsun. hamilelik psikolojiniz de var şimdi duygularınızı daha derinden hissediyorsunuz. bebeğiniz için sakinleştirmeye çalışın kendinizi. hastalıklarda da moral çok önemli annenize siz destek olun moral verin. bak bebişiniz geliyor güzel hayaller kurun annenizle birlikte. hiçbirimizin garantisi yok yarın ne olacağımız belli mi ki Allah hayırlısını versin herşeyin.
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun. Haklısınız. Her şey üstüme geliyor gibi oluyor. Bir de gebelikte aşırı gergin oldum ben. Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için
0 oy
tarafından
Rabbim annene sifa versin insallah 
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun canım amin inşallah
0 oy
(4,290 puan) tarafından
Benim arkadas da da cikti ritim bozukluğu ilac verdiler onu kullaniyor duzenli
(93 puan) tarafından
Babamın vefatından sonra annem bı turlu kendine gelemedi babam da kalp krizi ile vefat etti hiç beklemiyorduk ondan canım biraz da panik oldum.
0 oy
(636 puan) tarafından
Sen moralini yüksek tut. Senin yaşadığın her şeyi bebeğin de yaşıyor bunu unutma. Sen de bir annesin artık. Bebeğinin senin durumunda olduğunu düşün. Ne ladar üzücü dimi ? Allahtan ümit kesilmez canım. Dualarımızla inşallah bir şey olmaz annene. Kendini iyi hissetmiyorsam bi git istwraen doktora. Hem kendin içn hem bebeğin için iyi gelir 
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun canım yazdıklarını okumak iyi geldi. Haklısın
0 oy
tarafından
Allah şifa versin bacım bana da oluyor arada öyle.ki annemle aram pek iyi değil.psikiyatri ben de çok istedim ama o ilaç verdiğinden hamileyken çok kötü durumdaysan galiba veriyorlar.emzirirken düşük doz veriyorlar da hamileyken bilmiyorum.bence psikologa git
0 oy
tarafından
Üzülme canım Allahın izniyle bir şey olamz Rabbim imtihanını kolay gecirisn Babanın mekanı Cennet olsun. Annene Rabbim acil şifalar versin:((
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Canım üzülme Allah'ın izniysl annene bişey olmaz. Bende 12 yaşımdan beei kalp ritim bozukluğu hastasıyım. Çağımızın meşhur hastalığı dr um bana futbolcularda bile var demişti düşün yani top pesinde koşuyorlar. Holter de korkulacak bişey değil sennkalbiniferah tut. Bana sürekli takarlar di. Hiç yakalanmazdi çarpıntı holtere. Kalpte bı damar fazla elektrikniyomus ondan çarpıntı yapiyomus. Ben çocuktum yaktirmadilar o damarı ama yaktiricam ben   iyi bir de buldum . Emzirme dönemi min btmeisni bekliyorum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
26 cevap 766 göst.
19 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraTekin (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 380 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehtapgnc (916 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (348 puan) tarafından soruldu

379,890 soru

11,372,323 cevap

34,855 kullanıcı

...