0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (607 puan) tarafından
Kızlar ben annem adına sormak istiyorum , korona geçirmiş olanlariniz bilir. Bugün 2. Günü rahatsızlığının.. Boğazında hafif ağrı ve öksürük vardi dun o geçmiş. 

Göz arkasından çenesine kadar baş ağrısı , arada hafif ateşlenme , burun tıkanıklığı mevcut . Sizce korona olmuş mudur ?? 

4 Cevaplar

0 oy
(838 puan) tarafından
Benim oğlum da grip bana bulaştı burnum akıyor gözlerim sulanıyor basım ağrıyor bende korkyrm acaba korona mi olduk diye
(838 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim hapşırık oluyor hapşuramayinca gözüm sulanıyor başıma vuruyor inşallah gariptir
(607 puan) tarafından
İnşallah griptir yine aldı başını gitti korona Allah korusun hepimizi bu illetten
(838 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim valla artık kimse kolay kolay maske takmyr kızıyorm geçen gün oğlumu hastaneye gotrdm doktor salma masket yakmayacak muane ediyordu
(838 puan) tarafından
Maske takmamisti doktor düşün örnek olacağına ördek olyr
(607 puan) tarafından
Bende görmüştüm hatta birebir yaşadım durumu doğum sırasında :))
-Reklam-
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Normal gripte  olabilir hepsi farklı belirti gösteriyor ama test verin bir canim
(5,724 puan) tarafından
Bizde geçirdik korona grip belirtileri vardı biraz burnum tıkandı boğazım ağrıdi kuzum
(607 puan) tarafından
Geçmişler olsun birdaha gelmesin canım benim (:

Siraladigim belirtiler sende de olmuş muydu normal bir grip gibi mi bunlar
(5,724 puan) tarafından
Hepsi degil ama boğaz ağrısı hafif ateş basıyordu burnum.koku almadı biraz
(607 puan) tarafından
Herkeste belirtiler bir olmuyor sanırsam hafif ateş annemde de var şüphelendim git gide
(5,724 puan) tarafından
Şüphe varsa canım kotu olmadan bı test verin isterseniz
0 oy
tarafından
Evet canim bi belirti bitiyor öbürü başlıyor annen test yaptırsın
(607 puan) tarafından
Hadi yaa yaptirsa iyi olacak anlaşılan :(
tarafından
Evet cnm saglik ekibini cagirin.evde test alsinlar
(607 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
0 oy
tarafından
Canim ablam agir grip gibi oldu annemde oyle bende pek bisey olmadi herkeste ayni tarz belirti vermez mesela abimde direkt tat koku kaybı vardi 
(607 puan) tarafından
Sayenizde bu düşüncem doğrulandı , bende öyle şüpheleniyorum ama takipte kalsın artik inşallah değildir
tarafından
Diyelim annenizde bugun belirti cikti temas ettigi kişide 2-3 gun sonra belirti çıkar beklemeyin ilerlemesin ilerleyince kontrol altina almak zor olur bağışıklığına bagli herşey insAllah kolay atlatir❤
(607 puan) tarafından
Annemler bayram arkası cumartesi gece eve döndüler memleketten bende pazar akşama onlara gittim bugün Çarşamba pazar günü annem gayet iyiydi dün ve bugün hafif ateşi ve baş ağrısı başladı dün ki boğaz ağrısı geçti, bizede bulaşır mı acaba koronoysa :(
(607 puan) tarafından
Grip veya korona belirtiler dün basladi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 198 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gamze maden (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
19 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmeleklerim (7,790 puan) tarafından soruldu

412,446 soru

12,417,172 cevap

45,063 kullanıcı

Kategoriler

...