Dün ne yapacam diye konu açmıştım sağolsunlar çoğu kişi fikrini söyleyip yazmış dünde dediğim gibi yanında yatmiycam ayrı yatacam fln demiştim dün salonda yattım yarım saat sonra fln uyandı geldi yatak odasına götürdü zorla gittim sonra kendi uyuduktan sonra tekrar geldim salonaa, bugün de salonda yatıyorum yine geldi yatak odasına götürmeye çalıştı bende gitmedim kendini düzeltte gel dedim öyle giderim o yatağa dedim tabi sürekli öpüp duruyor ama ben hiç öpmedim sonra benle yatmak istemiyorsan burda ben yatarım sen yatak odasında yat hasta olursun burda dedi bende gitmiycem dedim bari kanepeyi aç burda ikimiz yatalım dedi yine açmadım baya ısrar etti yook dedim kendisi de gitmedi yatak odasına benim yattığım odadadaki karşı kanepede uyuyo şimdii sizce doğru mu yaptığım bilmiyorum ama yüz verirsem iki gün sonra tekrar aynı şeyleri yapacak biliyorum fikirlerinize çok ihtiyacim var daha 20 yaşındayım kimseyle konuşamıyorum bu konuyu yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü tek basima işin içinden çıkamıyorum doğru mu yaptığım sürdürmeli miyim bunu hiç bilmiyorum