0 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün biraz kavga ettik kaynanamla .esimde istiyorsan burdan uzaklara gideriz dedi .laf lafı açtı bende uzağa gerek yok burda da evimiz olsa yeter  dedim .  o da burda aynı herşey kulağıma gelir uzak olsun bayramda da belki geliririz belki gelmeyiz çıkarsak uzakta olacak ama ben gurbette uzun yaşamam dedi tez ölürüm dedi  .Bence o beni korkutmaya çalışıyor zamanında da annesinin yanında senden ayirirsa beni cikacagimiz evden ona  dar ederim diyordu. Ben onun sevgisini de inanmıyorum.beni bir kere koruyup düşünmemiş tır .sadece kızıma babalık yapsın yeter bana ona bunu nasıl yazabilirim 

11 Cevaplar

0 oy
(5,273 puan) tarafından
Yazma bnce.al karşına konuş
tarafından
Denedim olmadi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Duygu sömürüsü yapiyodur eminim
tarafından
Evet çıkma gibi bir niyeti yok ona kapak edecek artık onu umursamadigimi demek istiyorum
tarafından
Bence sen bize degil icinden gecenleri şöyle
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Bi ilişki terapistinin videosunda dinlemiştim önemli konuları ne olursa olsun yüz yüze konuşun diyordu mesajla olucak iş degil bu 
tarafından
Yüz yuzeyken dersem bana ya şiddet ya hakaret ediyor
(7,133 puan) tarafından
Hakaret edecekse mesajdan da eder şiddetten dolayı yazmayı tercih ediyorsan birsey diyemem bacı im Allah yardımcın olsun
tarafından
Evet kendimi mesajda daha iyi anlatabiliyor um
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Sinir stresden uzak ben seni yaşatirim de:)  
0 oy
tarafından
Neden yaziyosunki konus yuzyuze
0 oy
tarafından
Bence de yuzyuze konus bir dinlemedi iki konus onu da dinlemedi ucuncuye konus elbet duyacak ne dedigini. 
0 oy
(38 puan) tarafından
Hem uzağa gidelim diyo hem uzakta ölürüm diyor yakın bi yerde olsun ailesini de ihmal etmesin eşini çocuğunu da.ne öyle asarım keserim orta yolu bulmak bu kadar mı Zor
0 oy
(3,550 puan) tarafından
En hassas noktasından vur onu... Ölmez neyi bişi olmaz hiç merak etme. 
0 oy
tarafından
Senin kendine ayrı bir yaşam kurmaya niyetin yok bunun farkındayım. Ölürüm ben oralarda gibi şeyler koskocaman evli ve çocuklu birinin edecegi bir laf degil. Sen süt emen bebek misinki annenden ayrı ölüyorsun. Merak etme zaten bende içi boş laflarına inanıpta sana güvenip yola çıkmam. Çünkü bi ailenin sorumluluğunu alabilecek gücü sende göremiyorum BUNU YAZ
0 oy
(3,097 puan) tarafından
O adamın anasından ayrılmaya niyeti yok. Kendince bir kılıf uydurmuş seni de kandırmaya çalışıyor. Herkesin ölüm saati belli ne bir dakika ileri ne bir dakika geri. Bu evde durmaya devam edersek ben herkesden önce ölecem sizde kına yakarsınız de. Öyle duygu sömürülmez böyle sömürülür diyeceksin. Yada gidelim de nereye gidersek gidelim de sorunlarınızı anlat. Böyle nereye kadar devam edecekki kocaman adam oldun ben evimden yuvamdan uçtum geldim. Ama sen hâlâ baba evinden uçamıyorsun de. Bende isterim ailemle bir ömür aynı evde yaşamak ama evlendik artık biz bir yuva kurduk. Bir yola çıktık. Evlendik diye ailemizi silecek değiliz ama evlendigimizi kabul edip kendi yolumuza çıkmanın zamanı gelmedi mi diyebilirsin. Tabi anlarsa. 
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Bir evlilikte başka bedenlere tutnamk titanikte ölümü beklemek gbidir  öncelikli olarak sevginizi saygınızı  ömrünüzü  kurtarmaya bakın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 296 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ozlemyy (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.

404,444 soru