0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (1,818 puan) tarafından

Kizlar oğlumun vücudunda böyle şeyler çıktı ben havanın sıcaklığından olduğunu dusunuyordum ama dün ateşi çıktı acile aldık boğazından kaynaklı denildi bunların neden çıktığını bilen var mı ne yapmalıyım ??

image

image

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
6. Hastalık olabilir vücudu döküntü yapmış camim
tarafından
Geçer canım surubuni ver düzenli ateş düşürücü
(7,434 puan) tarafından
Canım 6.hastaligin diğer hastalıklardan ayıran ozelligi ateş düştükten sonra dokuntulerin başlaması sanırım şuan çocuğu ateşli ve döküntüsü var büyük ihtimal 6. Hastalık değildir ve 6 .hastalık döküntüsü deri altında oluyir parmagimizi bastirdigimizda beyazliyor bu deri üstünde farklı birşey daha iyi bı doktora götürmeniz de fayda var
(1,818 puan) tarafından
Yarın mutlaka goturucem canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım geçmiş olsun
(1,818 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kuzu gostermedin mi doktora bunlari . Buna ne dedi ?
(1,818 puan) tarafından
Hiç bişey söylemedi ilgilenmediler bile
tarafından
Devletse cok normal maalesef .Cogu isini hakkiyla yapmiyor.
(1,818 puan) tarafından
1 saat sıra bekledim sadece boğaz ve ateşe baktı başka hiç bişey yapmadi antibiyotik ateş düşürücü verip gönderdi
+1 oy
tarafından
Sanki 6.hastalik gibi. Birkac gun yuksek ates ve sonrasi dokuntu olur. Atesi kac gun surdu?
(1,818 puan) tarafından
2 gündür var canim
tarafından
Bana biraz 6.hastalik gibi geldi acikcasi. İnternetten arastir viral bi hastalik ilaci yok sadece ates dusurucu veriliyor birkac gun ates sonrasi dokuntuyle kendiliginden gecip gidiyor
(1,818 puan) tarafından
Evet şimdi baktım daha önce hiç bilmiyordum bunu
+1 oy
(8,117 puan) tarafından
Ayy benim kızıma diş jeli kullandım ondan sonra böyle oldu. Alerjisi var ona dedi doktor alerji ilacı kullandım
(1,818 puan) tarafından
Benim oğlum 19 aylık normal şeyler dışında hiç bişey vermiyorum alerji olduğunu pek düşünmüyorum ama
(8,117 puan) tarafından
Buna çok benziyordu benim kızımda da. Verdiğin farklı bir şey varsa onun alerjisi olabilir. Doktorum direkt ilaç alerjisine benziyor verdin mi hiç bu aralar ilaç diye sordu. Ben de evet dedim farklı olarak diş jeli kullanmıştım
(1,818 puan) tarafından
İşte ben farklı hiç bişey vermedim bu yüzden endiselendim
(8,117 puan) tarafından
Hımm anladım canım
+1 oy
(280 puan) tarafından
Benim bebisimdede vardi iki gune gecti ateslenince cikmisdi daha bugun gecti
(1,818 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah bizimki de geçer hemen
(280 puan) tarafından
İns cnm korkulucak diyil
(1,818 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Seninkinin ucu siyah siyah çıkmış bu 6hastalık yada ateşten dolayı döküntü değil. Benim postlarımada bakabilirsin geçen hafta bizdede vardı ama bize alerji dediler. Su toplamışmı içi yada kızamık olabilirmi
(1,818 puan) tarafından
Kızamık mi bilmiyorum ama içi su toplamis
tarafından
Su çiçegi canım. Malesef sudan uzak tut o zaman ucu siyah oldugundan belliydi. Kaşınıyormu. Kesinlikle banyo yaptırma su degdirme hiçbir yerine bol tatlı şeyler yedirmen lazım
(1,818 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim öyle yapıyım
tarafından
Ama kesinleştirmek için yinede çocuk doktoru görsün. Su çiçeginin tedavisi ilacı yok. Çocugun büyükse kaşımasına izin verme iz bırakabılıyor sen elinle ovalayabilirsin suyu patlatmadan. Gözlerini vs kaşımasına izin verme o su göze degerse çok zararlı. Çok geçmiş olsun
(1,818 puan) tarafından
19 aylık canım dikkat ediyim buna da
0 oy
(954 puan) tarafından
Sivilce benzeri ucu beyaz ise alerjidir farklı bi şey yediyse ama ateşten sonra döküntü de olabilir ama benim oğlumda  daha küçük döküntü gibiydi ateş sonrası
(1,818 puan) tarafından
Bilmiyorum valla canım dünde bişey demedi bu yüzden endiselendim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
21 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
+1 oy
3 cevap 440 göst.
0 oy
1 cevap 148 göst.