Hayirli aksamlar kendimi ifade ederim ins eltimle esim cok samimi olmaya basladilar buda beni sinir ediyor ara sira almaya gider koymaya gider tek baslarina bunu normal karsiliyordun baslarda su aralar telefon gorusmeleri de yakaladim sordum bisi konusmuyoruz dedi ve ardindan silmis arama kayitlarini ben programdan goruyorum kac dk konusduklarini konusmalari onceden mesafeliydi simdi samimi konusuyorlar onceden eltim abi derdi yuzune karsida arkasindan da simdi milletin icinde abi der bnm yanimda faln ismi ile hitap eder daha yenide eltim hamile esim onceden sandalyeden kalkar ses etmezdi simdi gel sura otur gibi samimi sekilde soluyor sinir oluyorum bisi netlestirmeden de kimseye bisy diyemiyorum ama bana hic normal gelmiyor ya saatlerce telde konusmalari samimi konusmalari alip koyma getrme tek baslarina ne bilim ya ben daha bi kere olsun kaynimi aramadim aradiysamda hal hatr yada ne bilim baska konu konusmadik ya esimi sorar yada ne bilim ya enistemle biz senelerce ayni evde kaldik ve yas olarakda cok buyuk o halde bile bu konusmalari aramalarimiz olmuyor kisacasi bi kayin gelin ne konusabilir