0 oy
1,039 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evliyken nişanlykn veya kızlar

34 Cevaplar

+8 oy
(3,445 puan) tarafından
Eşimle hiç küçük kavga etmedim ki 

Her kavgada hangi avukatı tutsam diye düşünürüm :D
(3,445 puan) tarafından
Yok ben diyorum bak gelirsin görürsün babasisin kızlarma yapamam bu kötülüğü filan
Zaten barismalarimix hep çocuk paylaşımı yapamadgmz için oluyor:dssffsfa
(8,271 puan) tarafından
Daha 1 senelik evliyim bende böyleyim yeminlee :)))
(3,445 puan) tarafından
Bakmayın siz miy miy evliliklere ayyyy hiç kavga etmeyiz sesimiz yükselmez diyenler e
Bziim evlilikler aksiyon, heyecan dolu :dfsfsa
(8,271 puan) tarafından
Hahaha aynennn,
(1,272 puan) tarafından
Gece gece güldüm ya :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nisanliyken ettik evlenincede ettik 15seneye kolay yolla girmedik ama hepsi hallolabilecek seylerdi 
tarafından
Bana bak su ebru bana takti gocam diye geziyo pesimde ahahhaha
(3,458 puan) tarafından
Sen onu kullanıyorsun senin tek garın benim ona göreee :D
tarafından
Al buda sapik gocama diyecem ikinizide sapiklar :)
(3,458 puan) tarafından
Kocam gelene kadar bana kocalik yapcan :D bu zor zamanlarımda beni yalnız bırakma :(
tarafından
Postuma gel yardim et :(
0 oy
(12,688 puan) tarafından
Daha 1 ay önce ettik 
tarafından
Bizde 2 hafta falan oluyor :D
0 oy
tarafından
Büyük kavgamiz hiç olmadi gerci kavgada etmedik hiç sadece ufak tefek tartismalar oldu oda sayilidir aman boyle olsun ya diger türlüsü zor
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Ohoo alasını ettim bı ara kolunu her tarafını cizmistim geçen ıssırdım eti yarılmış ertesi gün gösteriyor garibim bak dün issirdigin yer diye yakında beni şikayet edicek ahhahaha çok sinirlendirirse kendimi kaybediyorum
tarafından
Aynı ben direek ısssrm mutlaka
(4,818 puan) tarafından
Darp raporu alsın ahahahah :)) koca ısırmak ne kız :D
(3,100 puan) tarafından
Bizdeki sevginin şiddeti o :D
(4,818 puan) tarafından
Ben esımı ısısrsam kopardın canımı acıttın dıye benı ısırır,kendı canımdan olamam:)Bızde buyuk Bı saygısızlık olarak anlasılır birbirimıze karsı
0 oy
(50,771 puan) tarafından
cok aşırı büyük olmadi ☺️ gelinlik aldigimiz gün etmistik bayagi sonra bulusup halletmistik
(50,771 puan) tarafından
bana sadece ilk girdigimiz gelinlikciden gelinlik alindi kaftan kiralandi tamam. baska hicbirsey almadilar eltilerime bin liraya kıyafet alindi kizlarina alinsin dedi kaynanamm bende esimle kavga ettim isten izin aldim gittim gelin benim ne ayakkabi ne baska bişey almadilar isterse on bin verseydi onlar kendileri baska gun alsalardi diye
(50,771 puan) tarafından
kiz bana gelinlik almaya gittik ben calisiyodum izin aldim iki elti kizlari kaynim kayinpeder esim kayinvalide onlar ma aile geldiler neymis hazir araba gidiyomus esim götürmüştü onlarada alinacakmis ayrilmadilarda bizden. kaynanan tutturdu iki ufak bes yasindaki kizlara alalim diye ilk girdigimiz gelinlikciden aldik neymis iki eltiye ordan alinmis gezmedik hiç bende esime dedim. onlara kiyafet parasini verseydi onlar baska gun alsalardi bana gelin ayakkabisi falan alinmadi sonradan esimle gittikte aldik. ben ilcedeyim bursa kapalicarsiya gittik
(50,771 puan) tarafından
bana gelince para yok dedi kaynanam onlara bin liraya elbise aldi  biz annemle ikimiz gittik kimseyi takmadik bide kaynimda vardi düşün
(50,771 puan) tarafından
mobilyada falan gelmedi nasılsa esim odedu gelinligi onlar aldilar
0 oy
tarafından
Nisanliyken kuzu gibiydi. Evlendikten sonra bi buynuzlari cikti ki :). Şimdide kavgaloyiz. O iştedir  1agustosta  gelicek  14 temmuzda gitmiş.  
0 oy
tarafından
Ooo hem de çok ama şimdi iyiyiz elhamdülillah Bayadır büyük kavga etmiyoruz 
0 oy
(3,458 puan) tarafından

Ufak şeyler bizimki daha 9 aylık evliyiz ama:D

tarafından
Taze gelin :D
(3,458 puan) tarafından
Aynen aynen tazeee :D
0 oy
(313 puan) tarafından

Bizim hep tartışma ama bi kere gündüz ben koltukta ağlarken işten uğramıştı sinirli kapıya vurmuştu eli girdi:D şuan konuyu bile hatırlamıyoruz ani parlamışız heralde saçma komik :)

0 oy
(1,309 puan) tarafından
İlk 1 sene sürekli büyük kavga olurdu sonra kaynanadan uzaklaştık kavga bitti geçen sene etmiştik en son büyük kavgayı 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Nisanliyken o kadar çok kavga ederdik ki bizi gören siz bu işten vazgeçin derdi evlendik yine 2 3 kez büyük kavgalar çıktı 2bucuk senelik evliyiz oğlum 15 aylık oğlum doğduğundan beri çok şükür olmuyor
0 oy
(168 puan) tarafından
Hamileyken ettim 
0 oy
(1,823 puan) tarafından
Bir kere saçımı kestim oda kolunu kesti düșün :/
0 oy
(458 puan) tarafından
Biz biriktirmiyoruz hergun küçük kavga atışma oluyor .)
0 oy
tarafından
Çok uzun olcak ama :D Bayram arifesinde kavga ettik ağır sözler söyledi anahtarla telefonu aldım çıktım evden amacım bi parkta oturup sinirim geçince eve gelmekti peşimden arabayla geldi anahtarı verde git deyip duruyo attım anahtası oda arabaya çarptı içimin yağları eridi orda bi. Neyse yola indim baya yürüdüm arabayla yanımdan geliyo arabaya bin kırdırma kafanı filan diyo orda pastanede polisler oturuyomuş gittim orda dikildim buda sesini çıkaramadı :D sonra baktım dolmuş geliyo gittim bindim abi param yok merkeze götürür müsünüz dedim olur bin dedi dolmuş boş bide bekliyo eşim arkamda gider misiniz dedim adam telaşlandı bi sürü polise gidelim flan dedi yok abi sağol dedim adam para flan vermeye çalışıyo Allah razı olsun valla çok dua ettim o adama ilgisinden dolayı kabıl etmedim tabi parayı neyse merkezden tekrar bi dolmuşa bindim dayımlara gitcem onada dedim para yok diye dayımlara gittim dayımlarda annemgile gitmiş şehir dışına haberim yok telefonu kapatmıştım açtım geri eşim arıyo kedi gibi olmuş ses soluk gitmiş :D babam flan aradı neyse geldi geri beni aldı bu arabaya bindim özürler flan havada uçuyo bide hamileyim güneş geçmiş başımada eve geldim ölcektim istifra flan ettim de kendime geldim. Eşim bana ağır söz söyledi dedimya sen yaraak sevdalısısın bi yere gitmezsin dedi diye fırladım evden o hışımla. Meğer sen yalakasın bırakıp gitmezsin demiş yemek yiyiodu diğer odada uzaktan ben öyle anlamışım yemin şart ediyo ben öyle demedim çünkü ben daha düşkünüm ilişkiye niye deyim diye. Bu sefer o tutturdu mu sen benden özür dile yanlış anladın diye :D şimdi akıllı akıllı duruyo iyi ders oldu ona beni bırakamaz sanıyodu hep alttan alıyorum diye. 
(8,590 puan) tarafından
:D :D ne güldüm ya.  Ne güzel trip atmışsın  

Bence lafı değiştirmiş totosu yemeyince :D
tarafından
:D valla bilmiyorum yemin şart etti öyle demedim diye zaten yalan söylemez hiç demedi demek ki ben yanlış anladım ama iyiki de anlamışım huyu suyu değişti o günden sonra hahah :D tabi bide babamda baya fırçalamış onu telefonda onunda payı var sanırım :D
0 oy
tarafından
Annem vefat etmişti 2018 de o zaman nişanliydik bide 1.5 ay içinde elini tutarken öldü annem kanserdi çok inanılmaz psikolojim bozulmustu adam yanımda gülse düşmanımmis gibi davranıyordum benim annem öldü sen gülüyorsun falan bunun gibi bir sürü şey çok sabretti saolsun ama o zaman çok büyük kavgalar ettim karşılık vermedi durumumu bildiği için sabretti ama bı kere artık haklı olarak patlamıştı o zaman çok büyük kavga etmiştik ama tamamen benim suçum elimde değildi benimde ama Allah beterinden korusun napalim 
0 oy
(427 puan) tarafından
Daha bu sabah kavga ettik bacim hic yere olayi o kadar buyuttu ki hem beni dovup hemde kendi ustu basini yirtip karim beni dovuyor die video cekti gulsem mi aglasam mi bilemedim
(2,745 puan) tarafından
Dövdü mü seni
(427 puan) tarafından
Ewet bnde onu dovdum yalan yok
(2,745 puan) tarafından
o anlar çok komik oluyor ya
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Çok oldu  ama annemlere hiç bir şey duyurmadim hiç geçen sene yine oldu artık dayanamadım hem hamileydim fln gittim annemlere bi10gun kadr kafa dinlemeye anlattım üstünden yine işte .çok şükür bayadır olmuyor olmasında bizim ufak olamiyor hemen parlar  
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Şuan kavga ediyoruz.

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 905 göst.
+1 oy
20 cevap 396 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Buket0606 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 725 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu