0 oy
216 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar merhaba. Eşimin doğum günü yaklaşıyor ve ne alacağına şaşırdım.. Aklima bisey gelmiyor. Ha. Kendisi denizde daha 3 4 ay sonra gelecek. O zamana kadar bir hediye almak istiyorum. Tekneye gönderemem, kargo çiçek sepeti gitmiyor denize kadar ve onlar sürekli yer değiştiriyor. Neyse eşim 3 4 ay sonra gelecek ve doğum günü hediyesini vermek istiyorum. Ama ne alayım ki. Parfumlari var zaten Her ne bayram olduysa parfüm aldım. Erkek bakım seti de hediye ettim, sakal ve sac için makine de. Of yaaa. Yine t şort mi. Gümüş zincir düşünmüştüm ama dışarı çıkamıyorum ki. Internetten ne alabilirim. Adam 39 yaşında. Güzel hediye fikirlariniz var mı? Cok ta pahalı olmasın ha

2 Cevaplar

+1 oy
(3,445 puan) tarafından
,3.-4 ay sonra gelecek daha yani bayağı uzun ayrılık var

Yap kendini hediye paketi bu kadar ayrılıktan sonra ancak o paklar adami :Dhsvavav
(872 puan) tarafından
Hahaha çok güldüm
tarafından
Adafaf aklımdan geçenler
(3,445 puan) tarafından
Walla boşuna para harcama bence bedavasin sonucta demi mühendis anne :dsffsfas
(872 puan) tarafından
Şimdi üzüldüm ama bedava dediğine  o zaman kendimi hediye edeyim de para istiycem:)))))
(50,964 puan) tarafından
o zaten promosyonu kız ☺️ yada ikrami diyelim ☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(50,964 puan) tarafından
bizim resimlerimiz olan kol saati yaptirmistim gecen sene
(872 puan) tarafından
Güzel bisey aslında. Internetten mi yaptırdınız?
(50,964 puan) tarafından
instagramdan canim. yüzük falan takiyosa bebeğinin saciyla yüzük yaptirabilirsin ben kendime kolye yaptirdim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 221 göst.
0 oy
3 cevap 240 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 444 göst.
17 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,205 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu

405,712 soru

12,157,624 cevap

36,595 kullanıcı

...