Kızlar bir hafta içinde çok zor durumlar yasadım buraya da yazdım eski posttan bilen vardır belki akla şuan çok ihtiyacım var annem ve kayınpeder olayı annem bilezik ve para almıştı bunlardan bu şekilde kabul ettiler şimdi de yüzüne vuruyorlar çeyizimle dalga gecmiş pazar malıymış baya olaylar olaylar emin olun daha bir çok sey var buraya yazsam roman olur kayınpeder ertesi günü beni çağırdı anneme anlattıklarını söylediklerini bana da söyledi utanmadan yutkundum saygısızlık etmemeye çalıştım işte senin annen herşeyi yalan bizi kandırdı hiç bir şey yapmamış felan yani o kadar çok şey var kii Allah'ım dertleşecek kimse de yok en son ağladım çıkmadan bana sarılıyor neye sarıldıysa yılanlar yaa şimdi benim de doğuma bir hafta var yada yok annem buraya gelmem diyor kavga ederiz gel yanımda doğum yapayım diyo eşim kabul etmiyor yarın beni almaya gelecekmiş bakalım yine neler olcak kafayı yicem kendi ailesi yaptıgı herşeyi yüzüme vurdular hastayken bakmışlar onu bile laf etti napayım ben çok minnet eden insanlar nefret ettim bunlardan inanın yazacak daha çok şey var