0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Anlatacak kmsem yok benm annem babam ayrı yıllardır Babam vefat etti sonradan. Annemn hayatında hep birileri oldu bunca yıldır hep bizi ihmal etti başka adamlar için. Sadece bizi sokağa atmadığı için aç bırakmadığı için avutuo kendini. Bir evlilik daha yaptı babamdan sonra destekledik mutlu olsun dedik onlada olmadı. Ama hala şansını zorluyor ben evlendim her memlekete geldiğimde annem hakkında laf duyuyorum ananemden teyzelermden artık usandım sabah çıldırdım ağzıma geleni saydırdım. Şmdi yne birisi var hayatında ona kredi çekmiş adam evli. Zoruma gidio. Bana diodu senide görecez kimin ne olacağı belli olmaz. Eşim covid oldu. Beni üzdüğün için oldu çocuklarn durmuo beni üzdüğün için dio. Otizmli Bi oğlum var ona neler dio nasıl çocuksun seni böyle bilmezdim neymişsin böyle falan sabah sabah çileden çıkardı bana. Bedduası tutar mı sizce çok üzülüyorum annemle bunları yaşadığım için gitsem gdemiorm eşim karantına da benim ikiz bebeklerm var. 

5 Cevaplar

+2 oy
(5,727 puan) tarafından
Böyle ananın bedduası tutmaz için rahat olsun.. Allah sana bunları verdiyse mükâfatını verir.. belki bazen felaket gibi gördüğümüz şeylerin altında güzel şeyler vardır.. belki daha çok dua edip Rabb'im i hatırlamamız içindir.. eşine şifa diliyorum. Yavrularına sağlık ve uzun ömürler versin Rabb'im
(5,727 puan) tarafından
O kocayla aklını almış kusura bakma ama Allah sana güç kuvvet versin.. ikiz annesyim ne kadar zorlandım beş buçuk yaşındalar hala mücadele ediyoruz evlat bambaşka birde özel eğitim gerektiren evladın var Allah ona da ömür versin..Rabb'im oyle uygun görmüş ama insanın canı kanı böyle yaparsa başkası neler yapmaz
(8 puan) tarafından
İnsan annesinin yanında rahatlar huzur bulur bende stres oluyorum. Oğluma laf edio zoruma gidio zaten o çocuk anlasa yapmaz ki
(5,727 puan) tarafından
Valla çok üzüldüm senin için değil yanlış anlama annen için üzüldüm merhamet denen hiç birşey yok yazık yaa keşke yakın olup derdini paylassam :(
(8 puan) tarafından
Annem hakkında böyle konusmak beni kahredio ama doldum artık anlatamıyorum kmseye eşime laf düşürmemek için kırk takla atıyorum yıllardır saklamak için Bi laf gelecek die ödüm kopuo. Fala bakıo bakma diorm herşeye karışıosun sen dört dörtlük müsün dio. Ben dört dörtlük değilim tabi ki ama bu kadar da göz göre göre günaha girmemeye çalışıyorum. Ahiretine üzülüyorum diorm kına yak ben cehennemde yanınca dio
(5,727 puan) tarafından
Hepimizin gidicegi yer aynı her koyun kendi bacağından sen gene laf konduramiyorsun annedir baş tacıdır ama annelik yaparsa baş tacıdır o yavruma nasıl Laf söyler helal olsun bunları içinde tutup herkesi idare ettiğin için ama biraz dhaa böyle gider patlama noktasına gelirsin kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beddua döner dolaşır yine sahibini bulur ana değil ya kim olursa olsun erkek için evakr ihmal eden insandan da ne yaparsan yap hayır gelmez iflah olmaz gali ne diyim allah ıslah etsin 
0 oy
(50 puan) tarafından

Kusura bakma ama köpeklerin bedduası tutsaydı gökten kemik yağardı önce kendi yaptığı hataları görsün ama bu hatada değil bir insan bir kere hata yapar ikincisi hata değil bilerek yapılan bir durumdur.. Benim annem böyle olsaydı inan bir kalemde silerdim kimse ama hiç kimse benim evlatlatlarıma ezici laf söyleyemez.. 

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Çok çok afedersin de itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı sen anan dahi olsa kötü hayat tarzı olan birinden uzak dur analık dogurmakla olmuyor utanmamis bir de beddua etmiş 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Anne bedduası tutmaz verdiği süt keser derler. Herkes kendi hayatından memnun demek ki sen niye canını üzüyorsun. Bazı şeyleri arkana at. Gamsız olmak en güzeli ama olabilsek keşke

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 4,303 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 858 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen (3,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 650 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serife003 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 936 göst.