0 oy
202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhabalar.oglum 4 aylik, subatta ise baslayacagim.kayinvalide israrla bakmak istiyor bakiciya verme guvenilmez diyor ama ne yemekleri ne temizligi ne hijyeni var.bebegi tutma seklini bile begenmiyorum.bu temmuz agustos sicaginda terden bayilan bebege battaniye ortmeye calsiyor musaade etmiyorum kibarca alip kaldiriyorm orttugu seyi ama ben yokken nasil bakacak cocugu ne hale sokacak bilemiyorum.daha 4 aylik bebege cikolata vermeye calisti birakmadim.kresler 18 aydan once almiyormus istanbulda.ne yapacagmi sasirdim..siz olsaydiniz ne yapardiniz? Bunalimdayim dusunmekten..

7 Cevaplar

0 oy
(607 puan) tarafından
Bilemedim şimdi .. siz güvenilir misiniz bakıcıya sorun orda 
(18 puan) tarafından
Bakiciya da guvenmem ama kaynana asiri dikbasli ve inat.her seyi kendisi biliyor cunku
(607 puan) tarafından
Kiminki öyle değil ki :)) ama yinede daha güvenilirdir diye düşünüyorum
(18 puan) tarafından
Herhalde en son ona birakacagim.tesekkur ederim bu arada :)
(607 puan) tarafından
Sen bebeğine nasıl bakmasını istiyorsan öyle soyle ona mesela çikolata vermemesi gerektiğini o zmaana zaten ek gıdaya başlıyor daha kolay olur bakım , bakicidan iyidir yinede karar senin :) ben teşekkür ediyorum ☺️
(18 puan) tarafından
Evet cok dogru.ben de konusmayi dusundum aslinda ama elestiriye acik da degil.desteginiz icin tekrar tesekkur ederim :)
-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından
babaannesi onu bakıcıdan daha çok düşünür ve sahiplenir.

ayrica maasinin yarisi zaten bakiciya gidecek o zaman neden çalışıyorsun ki
(18 puan) tarafından
Maddi kisminda hic degilim aklima bile gelmiyor o kismi, ama daha 4 aylik bebege arkami donuyorm cikolata yedirmeye calisiyor nasil guvenecegim bilmiyorum.
(868 puan) tarafından
o zaman calismayi bi sure daha ertele en azindan ek gidaya başlasın
(18 puan) tarafından
İstifa etmek istemiyorum 10 yildir cok calistm cok emek verdim, istanbul pahali yasayanlar bilir.aslinda gayemiz cocuklarimiza daha iyi bir hayat sunmak, iyi bir egitim almalarini saglamak.bu yuzden bircok seyden fedakarlik ediyoruz, iyi bir kurumda calisiyorum istifa etmem soz konusu degil :( ama en azindan 1 yilligna kaynanaya emanet edip edemeyecegim konusunda cok huzursuzum..
0 oy
(256 puan) tarafından
Bakıcının nasil bakacağını biliyor musunki canim? Bebegim suan bakicida benim. 
(18 puan) tarafından
Evet onu da dusunuyorum.peki siz memnun musunuz bakicidan?
(256 puan) tarafından
Evet suan memnunum canim. 3ay kayinvalidem geldi bakti kalin gitmeyin dedim kalmadılar içten ice kırıldım ama suan iyiki bakici olmus diyirum. Aksam evimde kocamla yanlizim özgürüm. Ve tabiki ablamiz oğluma çok iyi bakiyor
(256 puan) tarafından
Ama kimse aile gibi bakip sevip opemez. Ne kadar memnun olsamda gelsin isterdim yinede. Dusse sıkıca sarılır babaanne Oper.
0 oy
(16,055 puan) tarafından
Bakıcımız var kadın şahane bakıyor. Bakıcıların hepsi öcü değil kızlar. Tanışın birkaç beraber gidin evine evladınızla. Benim kızım atılıyordu kucağına bakıcı teyzesinin. Annem de baktı yıllarca bizi öyle okuttu. Bebekler mutlu o mutluydu. Bizden ayırmazdı. Anne olmuş bir bakıcı ise şans verilebilir. 
(18 puan) tarafından
Cok dogru ben de boyle dusunuyorm aslinda.cok tsk ederm
0 oy
tarafından
Mesai saatleri uzunsa kesinlikle babaanne baksın.
(18 puan) tarafından
Uzun maalesef ama iste cahil ve inat bir kadin ne yazik ki..
0 oy
(238 puan) tarafından

En iyisi bakıcı bence imkanınız varsa yaşlı birine emanet etmeyin bebeğinizi işi bilen birine emanet edin. Bakıcılar hep kötü gibi geliyor ama. her meslekte öyle değilmi işini kötü yapanlar yüzünden hepsi damgalanıyor. işini gayet düzgün yapan yıllarca bir ailede çalışan bakıcılar da var. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizide gönlünüze göre birisini bulursunuz inşallah.

mesleğinizden birkere koptunuzmu geri dönmesi çok zor oluyor bide yaş da ilerliyor.
(18 puan) tarafından
Cok dogru, kesinlkle..
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bakicinin babaanneden iyi bakacağını düşünüyorsan ver canım ama sonuçta oda canı eşini de yetiştiren o anne 
(18 puan) tarafından
Bir aileden birden fazla kardes oluyor ve hepsinin karakteri huyu ve ahlaki farkli oluyor ama hepsini yetistiren tek  bir anne.yani demek istedigim yetistirme tarzindan ziyade daha cok kisi kendini yetistiriyor.kayinvalideme ve esime baktigimda bunu daha net gorebiliyorum.tesekkur ederim  bu arada
(7,436 puan) tarafından
Yok yani karakter anlamında demedim zaten canım hani kotulugunu istemez bebeğinin kendi canından olduğu için korur kollar ne olursa olsun insan bilmedigine hiç guvenemiyor hele ki İstanbul gibi bir yerde

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 744 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 603 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.