0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Rüyamda annem bir adamdan para almaya gitmiş yerin altında biyere gıdık adam pis pis gülümsüyordu sonra adam anneme bekle parayı vericem dedi ama kağıt felan vardı elinde büyü yapıyordu annem gormedi ama ben gördüm biseyleri dikiyordu ama annem yine o parayı alıp eve geldi ben sürekli besmele çekiyorum kardeşim dışarı cikiyo bakiyorumki kardeşim koltukta oturmuş bana bakiyo besmele çekiyorum kapıyı açıyorum hemen bakiyorumki kardisim kapıda içeri bakıyorum kardeşim orda bende besmele çekiyorum ama sesim kisiliyo kısılsada çekiyorum dua ediyorum Rabbim birtek sana sığındık yardım et diyorum o şeytani evden kovuyorum gidiyo kaçarak sonra anneme yalvarıyorum neolur paraları geri verelim o adam bize büyü yaptı anne diyorum annemde diyoki ben o paradan tursil aldım bide çay aldım büyük paket diyo bende veririz anne tamamlarız diyorum kabul etmiyo parayı vermeyi sonra bitandaha cin geliyo yine besmele çekip dua ediyorum yine sesim kisiliyo bogusuyoduk onunla hep dua okudum hic duayı bırakmadım bu aralar böyle ruayalar görmeye basldim lütfen ruaydan anliyan varsa yorumlasin ama çok sık böyle ruayalar görmeye başladım 

2 Cevaplar

0 oy
(607 puan) tarafından
Sen 3 gün bakara suresini oku her gün tamamla diğer gün yeniden başla , bence seni karabasan falan basmış sesin boguldu dediğine göre. Korkutmuslar yani. Böyle şeylerle de uğraşıyorsan çok gelir düşünmemeye çalış bol besmele cek
(23 puan) tarafından
5 vakit namaz kılan biriyim kuran okumadan asla yatağa girmem kendimi okuyupta yatarım okumadan uyumam  birde şuan regl oldum kuran okuyamıyorum
(607 puan) tarafından
Allah kabul etsin , acaba regl dan dolayı mı gördün dicem ama bilemedim. Bir hocaya falan mı danissan
(23 puan) tarafından
Taniscsm bı ya böyle olmicak
(607 puan) tarafından
Sürekli görüyorsan ya birşey istiyorlardır yada bı hikmeti vardır diye düşünüyorum danışman en iyisi k
(23 puan) tarafından
Rüyamda hep dua ediyorum o dikkatimi çekti bana hiç bişey yapamiyolar allhin izniyle
(607 puan) tarafından
Buda kıldığın namazin okudugun duanın Lütfu işte , devam et musibet olmayada çalışıyor olabilirler sen hocaya Daniş biran önce
(23 puan) tarafından
Kesnikle haklsin artık biseyler ypmam gerek Rabbimin izniyle atlatirim
(607 puan) tarafından
İnşallah hayr diyelim hayr olsun Allah'ın izniyle ;)
-Reklam-
0 oy
(1,578 puan) tarafından

Kız bi uyarsaydın korkan girmesin diye falan:(

(23 puan) tarafından
Kusura bakmayın özür dilerim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 279 göst.
0 oy
11 cevap 207 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu