0 oy
986 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,856 puan) tarafından
Kimi duyuyorum kaza oldu diyor korunuyor muydun af buyurun geri çekilmeyle diyor la geri çekilme diye bir yöntem yok dolayisiyla korunmadiginiz için de her ilişkinizde çocuk sahibi olma şansınız var e hamile kalınca istemiyordum çocuğum kucuk daha kazayla oldu da demesinler hani prezervatif takarsin yırtık olur çıkar farketmez son işte bu kaza olur :-)

Ne olursa olsun kazayla hamile kaldım demeyin hamile kalmak öyle basit bir durum değil çok zor bir durum hele ki bu devirde.

Bana gelince ben evlendim bir yıl düşünmedim sonra çok çok istedim yaş da 25di 26 yaşında anne oldum bu arada çok istediğim halde üç ay sonra oldu adetim de aşırı düzenliydi  

Bu devirde çoğu kişi çok zorlanıyor hiçbir sağlık problemleri olmamasına rağmen olmuyor neden mi çünkü aşırı stresten başlarından bela eksilmiyor ki durumu hali vakti iyi olanın da huzuru olmuyor 

52 Cevaplar

0 oy
(2,242 puan) tarafından
ben hep cocugum olmayacak korkusu tasidim cunku annemin 9sene teyzemin 6sene olmadi genim cekmistir dedim pko teshisi konuldu bana da doktor tedavisiz hamile kalamazsin dedi. amacim bir sene bellemekdi ama nasilsa olmayacak diye korunmadim rabbim nasip etti oldu sukur . hem istemiyordum hemen kalmak hem korkuyordum binevi kaza ile oldu :)) sonra prezervatif ile korunurken nasil olduguyla ilgili fikrim yok hamile kalmisim dusuk yaparken ogrendim o tam kazaydi :( yinede icim gitti bir canimi kaybettigim icin
-Reklam-
0 oy
(5,630 puan) tarafından
3 yil geri cekilmeyle korunduk, istedigimiz ayda da hamile kaldim bile isteye yani
0 oy
tarafından
1 buçuk yaşında kızım var korunuyordum şimdiye kadar prezervatif le şimdi de ikinciye karara verdim korunmayı bıraktık yanlışlık oldu kelimesine bende inanmıyorum 
0 oy
(368 puan) tarafından
Geri çekilme yöntemiyle nerdeyse iki yıl korunduk konuştuk karar verdik bı bebegimiz olsun istedik ve o ay oldu 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Ilk cocugumu evet bile isteye yaptik ve korunmasiz 1-2 iliski yasadik hamile kaldim. Oglum 6.5 yasinda kardes kardes diyip duruyirdu 1. Sinifa baslicak bu eylulde bir plan yaptik seneye haziran dogum olacak sekilde hamile kalacaktim.  Bu zamana kadarda devamli korunduk, bir kez prezarvatif yirtilinca hemen ertesi gunu hapi ictim... Nisan ayinda sadece 1 kez cekmeceden almaya usendigimiz  icin korunmasiz iliski yasadik ve ben suan 17+3 hamileyim :) :) cok sukur saglikli bir oglum var, bu gebeligimde cok guzel ve bebis saglikli. Kazasi yok bu isin. Oglumu cok zorlandim buyuturken isi sansa birakma gibi luksum yoktu ve iste hic risksiz korunarak bu gunlere geldik 1 kereden birsey olmaz dedigimiz geceden  hoopp hamileyim ;) allah isteyene versin hamislerde sqglikla kucagimiza  alalim insallah
0 oy
(2,330 puan) tarafından
İlk çocuğumu istedik tabiki 5ay sonra hamile kaldım ikinci düzenli koruadik şimdi yani olursa okur olmazsa olmaz karampole gitti oğlum 7aylikken 2.ye hamile kaldım 5yil korumduk sonra yine istedik cikarttirdim hemen kaldım fakat erken doğum yaptım yaşamadı kürtaj oldum sonra hemen kalamadim 9ay geçti şimdi 14haftakik hamileyim  isteyerek hepsi
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Biz evleneli 2 yıl oldu geri cekilmeyle korunduk. Korunmayı bıraktık ilk iliskide hamile kaldım:) 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Benimki de planlı gebelikti tüm testlerini yaptırdım değerlerine baktırdım bu hastalığım varsa önce tedavisini olayım hamileyken tedavi olmuyor diye. Coksukur bı sorun yoktu. ben de 3 ay sonra kaldım . Bünye hamileliği bilmediig için geç kalinabiliyor. Ama artık vücut bı gebelik yaşadığı icin biliyor ve  2. Ye hamile kalmak artık çok daha kolay bunyesel olarak.
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Kaza diye birşey yoktur tedbirsizlikten olur 2 kez hamile kaldım ikisi de isteyerek oldu Allah birini kucağına nasip etti çok şükür 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Anne korunmasız ilişki yaşayacağı zaman yumurtalık catlama zamanını dikkat ederse korunmasız da olsa hamile kalmaz. Ama genellikle kadınların canı o zman ilişki ister ve o an o zevkle İnan umursamaz içeri kaçtı mı aktı mı.. Sonra kaza olur adı.. 
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Bence çok yalnış düşünüyorsun canım. Hiçbir korunma yöntemi kesin çözüm değildir. Tüplerini bağlattıgı halde hamile kalan insanları duydum çocuk sahibi olmak nasip kısmet Rabbim eğer o bebeği nasip edecekse istersen 10 tane korunma yöntemi kullan olur 1.5 yıl boyunca çok istediğim halde hiçbir sorun yokken olmadı ikinci çok uzun zaman geçmeden oldu farklı yumurtalık mı farklı sperm mi hayır kimisinin doğumdan sonra daha iyi çalışır hale geliyormuş rahmin içine girmesine gerek yokmuş ucuna değmesi yeterliymiş sperm zaten hareketli olduğu için içeri gidiyormuş geri çekilme kondom hepsi boş yani 
0 oy
tarafından
3 çocugum 3 üde planlı oldu Rabbimde nasip etti şükür kazaya inanmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 354 göst.
2 Eylül 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 597 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 996 göst.
20 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,721 soru

12,394,482 cevap

44,063 kullanıcı