0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Karar verdim 

İrem  nasıl sizce bence gayet güzel temiz herkes söyleyebilir   çünkü  eşimin ailesinde çoğu kişi isimleri hitap edemiyor 

Mesela  adım berivan bana  devran mihriban vb isimler kulaniyorlar dileri dönmüyor. Yeni gelinimizin  ismi rojin. Onada öcü vb hitap ediyorlar. 

Ondan bende kolay herkes söylesin diye İrem koyucam çokta içime sindi 

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Öcü nedir ya bence dil donme deilde giciklik yapiyo esinn tarafii

Iremde guzl bence
tarafından
Bilmiyorum canım artık bilerekmi bilmeyerekmi daha kız aday  hemen hemen eltim sayilir çünkü eşimin yegeni daha iki yasindayken  annesi gitmiş ondan eşimin kardeşi sayilir  kaynanam fena  bakalım ona neler etcek
(4,152 puan) tarafından
Ins i kaynanndan daha azili olurda girurr gununh
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sana iremin selami var 

-hangi irem 

-bilmİREM 

:D

(16,328 puan) tarafından
Ahkihkohkohkohkohkoh
tarafından
Yazdigin gibi okumaya calisirken oksuruk tuttu ahahah
(16,328 puan) tarafından
Hahhahahahah :D
tarafından
Allah'ım ya :-):-):-):-)
0 oy
(16,328 puan) tarafından
Eşinin tarafı özürlü mu acaba ? Öcü ne 
tarafından
Yok annem 0-3 yas gurubu bence
(16,328 puan) tarafından
Valla kız özürlü gibiler isim neyse onu deyin yani
tarafından
Bence zekalarini buyuk saniyolar sozde dalga geciyolar be rojine ocu demek nedir
(16,328 puan) tarafından
Dua etsin bonci falan dememişler hahahhahaha
tarafından
Ahahahahha Fatoş kurt olsalar derlerdi bence kız ne bilim kaynanam tuturmus öcü diye 50 kere  öğretim kız bide daha aday ağ ağ bile bile ucurumdan atlayacak da haberi Yok
0 oy
(3,275 puan) tarafından

Öcü ye güldüm yaa İrem güzel benim kaynimin adını dedesi Behlül koymuş kayınvalide soyleyememis adamın adıni herkes pevrul biliyor çünkü kaynana herkese pevrul demiş :D

(3,275 puan) tarafından
Berivan da zor değil aslında :D
tarafından
Yav demek dileri ona dönüyor  onu geçtim benim eltimde bana pehlivan diyor  Allah'ım kadin daha genc oysaki başka bişey daha diyordu aklıma gelmedi.  Onlar  söyleyemiyor  bitek küçük görümcem Berivan doyor oda babam birivan dediği için sevkine. Birivan diyor 40 yaşında
(3,275 puan) tarafından
Hahaha Allah'ım yaaaa pehlivan nedir ayyy kahkaha attım :D
tarafından
Bu kulaklar daha neler neler duydu  değişik isim olunca herşeye açık olmak gerek
(11,678 puan) tarafından
Aaa dilleri kopsun =D varla yok bir zaten bunlara
0 oy
(13,502 puan) tarafından
İrem 

Nil 

İpek 

Ela 

Nur 

Bunlar da kısa isimler aklında olsun canım
(13,502 puan) tarafından
Sen fatih diyen Berivan mısın kız yoksa :)
tarafından
Ben fatiii diyen berivanim ahahahha  ahahaha bende Fatih diyemiyorum çok resmi oluyir ya
(13,502 puan) tarafından
Ay sen ikinciyi mi bekliyorsun hadi gözün aydın olsun :) bende diyorum bu kız nerelerde :)
tarafından
Evet bitanemmm ikinciyi bekliyirum oğlumda sonra kızım olucak Allah nasip ederse   28 +5 olduk
(13,502 puan) tarafından
Bende hamileyim daha 9 haftalık bı oğlum var bakalım bu ne olucak :)  sağlıklı kavuşalım canım :)
0 oy
(1,762 puan) tarafından

Dogulusun heralde canm diller dönmüyor diyince jeton direk düşüyor :Dbende çok kararsizim eşim avşin istiyor bende herkesin dili dönsün diyorum zor bisey koyma helin falan hadi neyse gene bizde var koyanlar yani suan bizde yok ama helin şevin de güzel geliyor bize Ama bakalm ne olacak:Dbenim ismim sema kaynanamin kaynanasi bana samet diyo:Döcü gelin de güzelmiş bu arada 

0 oy
tarafından
Ayy benim adım :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 161 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 194 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,651 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 1,370 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (634 puan) tarafından soruldu

405,725 soru

12,158,134 cevap

36,597 kullanıcı

...