Burayı internetden araştırıp buldum , uzun olacak,hakkınızı helal edin . Ben 25 yaşındayım, sağlık ocağında laboratuvar elemaniyim.
Nolur kınamayın. Annesiz büyüdüm ben, mutsuz cocuktum, babam da hep artık gördü bizi, babaannemle evlendirmekten başka bir şey dusunmezlerdi, İlk evliligimi 21 yaşında yaptim, sırf burdan kurtulmak için, ne yazık ki, anlasamadik, mutsuzdum, cok tehdid eder, vurardi, altı aydan sonra ihanet, şiddet yüzünden boşandım. Buraya babamın yanına geldim, benim başıma kakmadigi bir gün bile kalmadı. 23 yaşımda evlendim , bu defa kayinvalidemle yaşadık benimki ilkimden getirmedi kızlar. Neyse zar zor da boşatdi beni. eşim artık yüzüme bakmıyordu
Şimdi laboratuvarda bir doktor var, ama iyirmi yaş farkımız var, hiç evlenmemiş,kalbime yatan olmadi diyor, çok iyi kalpli, yumuşak iyi yürekli bir insan. Bana evlenelim diyor, ne yapmalıyım? Babam hayatı zindan ediyor, ayrı eve cikartmkyor, bu Dr cok iyi bir insan, merhametli bana cok iyi davranıyor. Ne yapmalıyım sizce? Oni seviyorum istiyorum ama yaş farkı beni mutsuz edermi. İki defa evlenip boşanmış kadını kim alır ki daha. O bana seni anlıyorum karşına iyi insan çıkmamış diyor. Başladı anlarmi