0 oy
181 göst.
Aile kategorisinde (1,664 puan) tarafından
Diğer bölüme sordum Ama sanki burasi daha kalabalık canlar :)) cok şükür 2bucuk yasinda bir kizim var 1bucuk yildir da kardesi olsun istiyoruz cok üstüne dusmuyoruz ama korunmuyoruz da ama olmuyor esim de cok takmaya basladi fıtığı olustu son 1 yildir bel ağrısı yasiyor birde cevremizde herkesin çocuğu olunca daha.mi ne bunaldi bir huzursuzluk var adet duzensizliginden dolayi kontrol oldum bir suru seye bakildi bir sorun cikmadi 6 aydirda duzenli oluyo yani bilemedim ne yapmalim basina gelenler yardimci olun lutfen 

6 Cevaplar

0 oy
(4,577 puan) tarafından
Benimde olmadı korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra oldu neden bilmiyorum illaki kafama takmisimdir
(1,664 puan) tarafından
Biz hic dogru duzgun korunmadik desem yeridir ama olmadi o kadarda takmadim kzm zaten zordu ama simdi biraz daha icime dert oldu
(4,577 puan) tarafından
Amaan olur illaki bı sorununda yokmuş çok şükür vakti var belliki bosver
(1,664 puan) tarafından
Aynen cnm hayırlısı sknt benim icin degil esim bir garip.oldu sinirli ve huzursuz cok taktı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her şeyin bi vakti zamanı vardır bak bi tane çocuğunuz var bi sorun olsa o da olmazdı demek ki daha vakit var
(1,664 puan) tarafından
Aynen canm Rabbim ona saglikli hayirli omur versin insallah esim bir suru ilac kullaniyo belki.fitik ameliyati olacak o cok takiyo hani ameliyattan once bir cocuk daha olsun istiyo
0 oy
tarafından
canim ilki 2.5 ikincisi 3 sene surdu olmasi icin en son rahim filmi cektirmistim
(1,664 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlarda gec olsunlar canm Allah anali babali saglikli büyütsün insallah
tarafından
aynn oyle cnm amin Rabbim tez zamanda nasip etsin insllh
0 oy
(12,706 puan) tarafından
Zamanı vardır canım ne kadar kafaya takarsan o kadar uzar düşünmemek lazım çokta 
(1,664 puan) tarafından
Ben degilde esimin biraz sknts var ameliyat olabilir o cok istiyo
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Her cocuk nasibiyle gelir su an onun nasipi degil.demekki .Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin guzel annelerimizeeee 
(1,664 puan) tarafından
Amin insallah canm
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Bende ılk kızımdan sonra korunmamıstım 5 yıl sonra hamıle kaldım. Bende hıc doktora falan gıtmemıstım vaktı ozamanmıs demekkı
(1,664 puan) tarafından
Hayırlısı canm bende oyle dusunuyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 97 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tugceee (310 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 883 göst.
0 oy
18 cevap 425 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.

405,896 soru

12,165,621 cevap

36,622 kullanıcı

...