0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar hava çok çok sıcak. Bizim çok şükür başımızı sokacak evimiz klimamiz var. Ama sokak hayvanları sıcakta..

Ya sokağın başına yada kapinizin onune varsa yemek ile soğuk su  (buzlu) koyun.. 

Yazık gerçekten yazık.  Biz 1 saat susuz duramiyoruz. 

image

Ben elimden geldigince koymaya çalışıyorum.  

İçim acıyor görünce.  Nasıl kana kana içiyorlar :( 

7 Cevaplar

0 oy
(5,727 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım
tarafından
Sağol  cnm bnm ♡♡
-Reklam-
0 oy
(6,342 puan) tarafından
Ben hep koyarim kuzumm balkonun bi kosesinede koyarim kuslar icsin die ☺
tarafından
Ayyy maşallah cnm bnm allah razı  olsun  ♡♡♡
(6,342 puan) tarafından
Azicik balkonuma tıcıyorlar ama olsun☺senden de Allah razi olsun canim ❤
0 oy
(10,043 puan) tarafından

Ben hep ekmeği doğrayıp süt koyuyorum ve su yazık onlara ya :( bizim evde klima yok kız banada bi klima yolla sjsjsjs:D

tarafından
Klimaci değilim kiz.:D bizde daha 2 ay oldu alalı.  Ki adana sıcaklarında bu zamana kadar klimasiz durduk :D hele ki bugünlerde 44-45 derece
0 oy
tarafından
Büyük  yoğurt  kovasıyla  esim hep doldurup  koyar ve sokak hayvanlari artik  onu belledi  gelip içiyorlar 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Bizim koymamıza gerek yok bizim bediyemiz sagolsun günde iki 3 kez aracla dolasip her agacin dibine mama ile su koyuyor 

0 oy
tarafından
Bizim kopegimiz var. Her dolastirmaya ciktiginda esim parktaki sulari tazeler doldurur mama noktalarina mama birakir. Bizim bahce de hayvanlara aciktir mahallenin kopekleri sicakta sogukta mama bulamadiginda gelirler hep. Allahin dilsiz kullari, bu dunya sadece bize ait degil. Onlara da sahip cikmamiz gerek...
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bizim sokakta hayvanlar çok kazlar tavuklar ördekler o yüzden sokakta hep su var hayvanlar icebilsin diye kediler köpekler de nasipleniyor ♥️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 284 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 599 göst.
21 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu

411,352 soru

12,382,573 cevap

43,310 kullanıcı

Kategoriler

...