İki gün önce denize gittik arabamız olmadığı için eşim arkadaşından ödünç aldı yolda çevirmeye takıldık ve arabanın muayenesinin olmadığını öğrendik birkaç gün önce bitmiş, güzel bi ceza yedik eşim orda söylenmeye başladı bende sakinleştirmeye çalıştım denizde de sürekli söylendi morali bozuktu, olan oldu boşver diye diye susturdum. Eve dönerken dondurma alalım dedim çocuklarda ister dedim başladı bağırmaya bi doymadın sabahtan beri gezdiriyorum hala yaranamadım sana vs bir sürü şey saçmaladı bende ağzıma geleni söyledim elini cebine atmadı orda Allah'tan tedbirli gitmiştim yiyecek içecek almıştım yanıma da mağdur olmadık orda. Her neyse bende o lafından sonra tövbe bir daha senden su bile istemem eve iş getiricem burda çalışıcam sende kendi pisliğini kendin temizle dedim o günden beri yemeğini hazırlamıyorum çamaşırını katlamiyorum direk dolabına atıyorum bundan sonra böyle dedim, sen bana kocalık yapmıyosan benden kadınlık bekleme dedim çektim resti. İki gündür kuyruk oldu peşimde sinirden söyledim böyle yapma falan diye yalvarıyor ama yok biraz daha sürtsün burnu. Ne istersen alayım getireyim diyo bide. İki dondurma için aç gözlü ilann etti beni yaaa ben bekarken babamdan bile para almazdım gururum yerlerde resmen