Hayatımda birçok şey yolunda gitmiyorken buraya sevindigim mutlu olduğum şeyleri atarak sizlerle konuşarak kendimi iyi hissediyordum. Ama son birkaç postumda (benden kaynaklı olsa gerek ) hep bir aksine şeyler görmeye , okumaya başladım. Yine de burada konuştuğum çokta sevdiğim insanlar için sessizce çıkıp gitmek istemedim. Hakkım varsa helali hoş olsun , sizler de hakkınızı helal edin kızlar ❤️ 5 aydır bu uygulamada bir çoğunuzla abla kardeş , iki kız kardeş , hatta kanka olduk. Yeri geldi güldük yeri geldi beraber sinir olduk yeri de geldi beraber sessizce ağladık. Tanıdığım taniyabildigim herkes , hepiniz iyi ki varsınız. İyi ki de tanımışım sizi..❤️
Herkesin birbirinin farklılığına , düşünce yapısına saygı duyacağı , daha güzel günlere uyanmak dileğiyle..❤️
Hoşçakalın
Cok iyi bir karar vermişsiniz zaten postlarinizda genelde eleştiri tarzi kimse birsey kaybetmemis olcak sizin gidisiinizle güle güleyin
Gitmek de değmiyor kimse için ama kalmak için de sebbler ytmior maalesef aman bsver gitme kız:))
Rahatsızlık duyan varsa o gitsin sen niye gidiyosun ki. Anlamadım benden rahatsız olan benden uzaklaşan ben niye mekanımi terk edim ki hiç kimseyi kale alma üç beş kendini bilmez insan için canını sıkmaya değmez
1,494,737 soru
24,418,996 cevap
351,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın