0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından
Bugün a101 den aldım panço şeklinde şapkalı üstten geçiriliyor sizce kullanışlı mi 

4 Cevaplar

0 oy
(4,689 puan) tarafından
Ben dışarıda kolaylık olsun diye aldım kullandım baya iyi rahattı 
(4,689 puan) tarafından
Boyundan geçirmeli panço nasıl ki
(348 puan) tarafından
Direk boyundan geçiriliyor canım onunarkasi kapalı a 101 e gelmiş ordan aldım baklm
(4,689 puan) tarafından
Benimkinin arkası kapalı değildi rahattı senin ki daha rahat olur
(4,689 puan) tarafından
Evde deneme yap yinede
(348 puan) tarafından
Evet yapayım boyun kısmı kafadan geçerken biraz dar ama.onuda açarım makasla müslin kumaşlı yaz için çok iyi insaAllah rahat ederim bir yere gitsek arabaya gitmeden emziremiyorum cocugu
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Ben çarşaflı olmama rağmen çok rahat ediyorum kuzum dışarıda felan 
(348 puan) tarafından
Ben de tunik giyiyorum ama yinede tunigi kaldırayim emzirme derken olmuyor ya insaAllah rahat ederim bununla
(713 puan) tarafından
Edersin kuzum ne olucak bebek bu ne zaman acikacagi belli olmuyor sonuçta çantana koy mutlaka
(348 puan) tarafından
Bir yere gitsek arabaya gitmeden emziremiyorum çocuğumu adı belli onu giyerim bari bir nebze rahat olur
0 oy
tarafından
Emzirme onlugu hep rahatlik canim bence en basta oram buram gorunuyomu derdi olmuyo annenin
(348 puan) tarafından
Önce önlüğü takip bebeginoyle alıyorsun demi canım birde panço şeklinde mi seninkide
tarafından
Ben kullanmiyorum suan canim 14 yasina gircek benim oglan ama zamaninda baya faydasini gordum onlugu tak bebeni kucagina al ver memeni
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Kullanışlı tabiki de canım özellikle ilk doğduğu zamanlar sürekli meme için ağlayan bebeğe birebir ben kullandım baya 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
16 cevap 285 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 298 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde ogulcanmums (1,086 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,952 soru

23,657,777 cevap

308,807 kullanıcı

...