0 oy
115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar bir çoğunuz bilir bebeğim kolik ve reflüsü olan bir bebek:ermm: sürekli ağlıyor ve uyumuyo artık çok yıprandım ne yapacağımı şaşırdım kaldım:angel: gaz damlası kullandım yok fayda etmedi. Anason rezene ve karanfil kullandım fayda etmedi:ermm: uyuması için bitkisel ne verebilirim tecrübeli anneler❤️ 

Linçlemek için gelmeyin cvp vermiyecem:angry: 

Bende biliyorum anne olmak kolay değil ama beni sadece kolik bebeği olan anneler anlayabilir❤️

3 Cevaplar

0 oy
(3,531 puan) tarafından

En İyi Cevap
Gazi vardır  hala  iki oglumunda  5 ay sürdü  

Olmadı bi doktara  götür baştan  aşağı muayene  ettir  bi sıkıntısı  vardır belki
tarafından
İdrar tahlili yaptırdım kan tahlili yaptırdım ve flimde çektiler bir sıkıntı yok dedi cnm ☹️şaştım kaldım ya
(3,531 puan) tarafından
Huysuz bebek o zaman  canım Allah yardimcin olsun  ama düzene biner daha  küçük
tarafından
Amin inşallah cnm tşk ederim ☺️ Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından
Benim oğlumda kolikti canım bizede birşey fayda etmiyordu ama ben hergün yıkayıp bebe yağıyla karnına ayaklarına masaj yapıyordum bir nebze duruyordu sanki şükür şuan 24 aylık oldu darısı başına çok zor kolik bebek çünkü 
tarafından
Bende aynı şekilde yapıyorum cnm ama pek fayda etmiyo☹️amin inşallah cnm tşk ederim ☺️
0 oy
tarafından
Benimkide 4 buçuk aylık bende çok yıprandım kolige ne yapsan kâr etmiyo. Ben şimdi internetten derin bebek havuzu sipariş ettim ılık suda yuzdurecegim bebek spaları var ya o gibi düşün. İnşallah bu çare olur. Sende bı dene istersen. Ben ilk evdeki küvete su doldurup yüzdürdüm çok sevdi kuzu gibi duruyo suyun icinde
tarafından
Benim oğlumda küvette kalmayı çok seviyo bende havuz ve boyunluk alacam inş ❤️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 304 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 239 göst.

412,664 soru