Eşimin dayisi sürekli arar ne yemek yaptin diye bazen saat 9 olur gelir bize yemek hazırla 6 aylık evliler yeni evlendiği sıralar sürekli yemeğe gelirlerdi ben hamileyim yetişemiyorum diyodum şimdi doğurdum bi kızım var hala arıyolar ne yemek yaptin ben arıyım size gelicem biz evi temizliyoz ben gitmiyorum ki çok gelmesinler onlarda canları yemek yapmak istemiyo soluğu bizde alıyorlar
Dün ben eşimin kuzenini davet ettim sadece 4 kişilik yemek yaptım sonra bi baktık dayisigil kapıda tabi tekrar yemek yaptım yani bunlarki gerçekten insanı enayi yerine koyuyorlar eşime yeter artık bu ne biz gidince bahane onlar gelince Tm sende bisey deme artık ararlarsa evde yokum diyecem gerçekten çok saçma yemek yapamiyosaniz dürüm alın ya hadi adam istiyo kız da hiç demiyoki ayıp olur hep ordayız
Bide kızlar ben doğum yaptım hep bizdelerdi evimiz yakın diye eşimin yengesi dedi az yemek yapında biz yiyek dedi sonra eşimin dayiisida arkanızdan biz aş evimiyiz yemeği onların evine gorunuyoz demiş gerçekten çok zoruma gitti o kadar yiyorlar laf etmiyoz onlar bi şey yaptı herkese lafımı etmis