0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
350 gram kuzu eti yani kuş başı doğranmış etim var. Nasil bulgur pilavı yapabilirim sizler nasıl yapıyorsunuz 

3 Cevaplar

0 oy
(4,689 puan) tarafından
Eti yumuşacık olana kadar az su ekliye ekliye kavur ardından yumuşayan etin üzerine bulgurunu koyup karıştır suyunu kat kısık ateşte pişir enfes olur kavur dememin sebebi kavrulan et lezzetli olur haşlanan etten daha fazla lezzet katar 
tarafından
Of ben 2 su bardağı su koyup hasladim az önce çok mu kötü olur tadı ben yemiyorum eşim ve çocuklarıma yaptım
(4,689 puan) tarafından
Birşey olmaz canım bulgurunu ayarla tuzunu at kısık ateşte pişir suyunu biraz fazla koy tam pişsin yoksa rahatsız eder
-Reklam-
0 oy
tarafından
Once etleri duduklude sogani 4e bolerek birazda karabiber ekleyerek hasla iyce haslaninca biraz yagda kavur bulguru ekle suyunu ekle pusir salcali seviyosan salcayi kavur once sonra etleri koy bulguruda koy kavur 
tarafından
Kavurma dan tadı kötü mü oluyor ben hasladim
tarafından
Kavur daha lezzetli olur canim
0 oy
(615 puan) tarafından
Cnm az suyla hasla eti suyunu çekince de kavur sonrada soğan kırmızı ve yeşil biber doğra birazda salca en bir iki çevir sonra bulgurunu köy pulbiber tuzunu ekle suyunu ayarla kısık ateşte pisir .azcikta demlensin çok güzel olur eşim çok severek yiyo sninkide beğenir umarım.afiyet olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 368 göst.
30 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 49 göst.
+2 oy
6 cevap 75 göst.
+1 oy
8 cevap 242 göst.

414,198 soru

12,465,402 cevap

46,879 kullanıcı

Kategoriler

...