0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi

Kızımı uyuttum ve tam mutfağa gecicekken baktım bir sinek. Kızımın kafasına, yüzüne, kollarına konuyor. Kızım sineğin etkisinden sıçrıyor. Uykusunu bölecek korkusuyla sineği elimde kapıya yöneltmeye çalıştım. Baktım olmuyor elime havlu aldım o şekilde kovaladim sineği . Halen inadıma yapar gibi kızıma gidiyor. Kızımı alıp odasına bıraktım. Bi baktım ki kızım uyanmış :woot:

Resmen delirdim yanii uyutmak için okadar uğraştım. Salonda kalsaydı sinek uyandiracakti. Hafif hafif hareketleniyordu sinek yüzüne konunca. O sinirle elime terliği aldım salonun kapısını kapattım ve yarım saat uğraştan sonra sonuç bu :woot:

Gitmesi için ona çok şans verdim havluyla kapiya doğru götürmeye çalıştım gitsin odadan diye.

Hepiniz canisin nasıl insansin demeyinde. 

image

Kızıma bakmak için odaya girdiğimde ise 

image

image

Kızı iki dakka boş bırakmaya gelmiyor :D şekil a da olduğu gibi. Zıbın boydan biraz kısa geldiği için bi çıtçıtinı açtım. Önceden çekmiştim. Uyandığında ise çiçeği koparmış :D

image

image

Katil oldumm evett :woot: 

Çok görmeyin linclemeyin peki siz evett evet siz hiç sinek oldurmediniz mi gerek size gerek bebeğinizi isircak uyandircak diye :'(

Bir tek ben öldürmüşüm gibi yorumlar yapmayın :angel:

16 Cevaplar

+1 oy
(2,477 puan) tarafından
İnanmıyorum yaa pes nasıl öldürdün sineği.. bu nasıl insanlıktır ağzım açık kaldı
(1,371 puan) tarafından
Ahahaha:))
(2,477 puan) tarafından
:) :)
tarafından
İnsanlar cok cani olmus simdi kim o sinegin evine ekmek goturecek :)
(2,477 puan) tarafından
Ya deli ahahahah  :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bu senin kizi yiycem vallahi masallah ❤️

Basliginda urpertici ahahhah
tarafından
Hahahaha yaniltmaca ☺️❤️❤️ teşekkür ederiz canım ❤️
0 oy
tarafından

Kız maşallah ne tatlı yerim o bacakları öp benim yerime :)) <3

tarafından
Öperim canım teşekkür ederiz ☺️❤️
tarafından
düzenlendi
Uyarında hayırlı olsun :D
tarafından
Sağol canım hahahah :D
0 oy
tarafından
Yakalasam öldürürdüm heralde ama bizede karınca dadandı ilaç aldım mecbur yav bu sıcaklardan sonra börtü böcekek hortluo
tarafından
Çok sinirlerim bozuldu. Gece zaten uyuyamıyorum. Kız tam uyumusken dinleneyim dedim viz viz Allah'ım ya
0 oy
tarafından
Allah seni kahretmesin basligı görünce yine koca şiddeti sandım baya korkarak girdim ya 
tarafından
Aynen öyle şiddet görmüştür resim atmış sandım
tarafından
Allah korusun canım Allah kimsenin başına vermesin. Vereninde yardımcısı olsun inşallah
tarafından
Amin inşallah rabbim kimseye yaşarmasa öyle şey keşke
0 oy
tarafından
O degilde uyku setini çıkarsan sıcak ya havalar oda boguyordur kışın tekrar takarsın
tarafından
Camdan taraf canım bi yanıda açık. Tepelik yer bizim buralar bayağı esiyor öyle bunaltıcı değil havalar canım parmaklarını ayaklarını hatta kafasını bile çeviriyor. Mecbur takıyorum
tarafından
Benimde ayni beşik camın orda zaten tek taraf açık oluyor baş ve ayak ucu birde arka taraf uyku setı takılıyor ben yinede çıkardım ya 3ay oldu kışın takarım gerçi biz beşigi bıraktık yere döşek yaptık. Yuvarlana yuvarlana yatıyoruz beşige sıgmadık
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Çok tatlı ya bal küpü maşallah 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
tarafından
Maşallah fıstığa❤️ Rabbim esirgesin inş ❤️
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️
tarafından
Cümlemizden inş cnm ❤️
0 oy
(50 puan) tarafından
Bu sıcakta çorap giydirme hava alsın ayakları:) 
tarafından
İnce canım delikli gibi çok kalın değil :)
(50 puan) tarafından
İyi bari :) bu arada maşallah allah nazarlardan saklasin
tarafından
Amin canimm cümlemizin inşallah ❤️
0 oy
(124,613 puan) tarafından
Puuhahahahahahahahah
tarafından
Hahahahahah :)))
0 oy
tarafından
Ayyy paylaşma su guzelim yavrucagi ya masallah rabbim esirgesin
tarafından
Dayanamıyorum kız bu hallerini paylaşıyorum sonradan bu siteye girip bakarım ayy kızım böyle poz vermişti diye
tarafından
Sen bilirsin ama gunah vala bebeklere cabuk nazar deyiyor bemde cok paylasmak istiyorum ama kıyamyorum
tarafından
Allah korusun canım inşallah birşey olmaz ://
0 oy
tarafından
Kızın çok şeker maşallah Allah esirgesin kötülüklerden birde bakmış çiçeğe ya. :)
tarafından
Aminn canım inşallah çok sağol ❤️ merak ediyor bu ne diye dikkatlice bakmış gördüğümde güleyim mi uzuleyim mi anlamadım :D yeni almıştım tulumunu eşim evde giydir bir yere gitmiyoruz okadar aliyoruz sonradan hiç olmaz dedi bende giydirmemle koparmasi bir oldu. Yapistircam artık
tarafından
Çok tatlı maşallah rica ederim Çok yaramaz oluyorlar iyi günlerin bunlar. :) dik canım makinede falan çıkabilir tekrar.
tarafından
Yıkadım canım yeni almıştım yikamadan utulemeden giydirmem hiç hatta elimle baktım iyi kolay çıkmaz diye düşünmüştüm ama nasıl becerdi kızım koparmayi değişik yani.
tarafından
Canları sağolsun da tek hepsi çiçek gibi olsa hallolur. Sağlıkla büyüsün canı sağolsun minik kızın.
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Tüüü hiç vicdanın sızlamadı mı o sinegi öldürürken vah gidene vah ki ne vah sjjdxhm
tarafından
Sizlamadi valla daha çok var bunlardan :D
0 oy
tarafından
Oyyy maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan saklasın inşallah 
tarafından
Amin canım inşallah. Cumlemizinkini ❤️
0 oy
(13,317 puan) tarafından
Boşver bana müebbet vermeleri lazım bu yüzden inan. Bir de çok yaramaz olacak söyleyeyim eli kolu hiç rahat durmuyor baksana. 
tarafından
Aynen öyle gibi geliyor banada :) çok gözü açık beşiğin içinde fir dönüyor koyduğum gibi hiç bulamıyorum elini herseye atıyor merak ediyor :)
(13,317 puan) tarafından
Zeki olur diyorlar da gör sen emekleyince hele yaramazlıkları.
tarafından
Yaramaz olunca mı zeki diyorlar ? Tahmin edebiliyorum daha şimdiden böyleyse vayy halime
(13,317 puan) tarafından
Evet canım bizde öyle derler. Benimki 10 gün sonra 11 aylık 5 aylık halini özler oldum cidden girmediği delik yok.
0 oy
tarafından
Ya maşallah öyle bir tatlı görmedim 

Katil seni:)
tarafından
Teşekkür ederim canimm ❤️❤️
Hak etti ama :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 841 göst.
0 oy
13 cevap 648 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde creazygirl34 (3,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 321 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde AyseYkA (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 547 göst.
4 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu

406,983 soru

12,214,995 cevap

36,799 kullanıcı

...