Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Mayalama işlemi
0
oy
84
göst.
31 Temmuz 2021
Diğer
kategorisinde
Arzumm
(
1,297
puan)
tarafından
soruldu
Yogurt mayalıcam sütü kaynattım sogumaya bıraktım. Yogurdum istedıgım gıbı yogun kıvamlı olmuyor kızlar püf noktası olan varmi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
31 Temmuz 2021
Mhmd8mrn
(
7,133
puan)
tarafından
cevaplandı
Bunu bende cok merak ediyorum
31 Temmuz 2021
Arzumm
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya canım youtobe da falan videolar var bakıyorum aynısını yapıyorum yok olmuyor şaka gıbı
31 Temmuz 2021
Mhmd8mrn
(
7,133
puan)
tarafından
yorumlandı
Tencerenin üsütüne kapak kapatıyor musun
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
31 Temmuz 2021
Demir1819
(
238
puan)
tarafından
cevaplandı
Sıcaklığını tam ayarlaman gerek canım bide cam kavanozda yaparsan daha iyi tutar ben yaparken içine 2 tanede küp şeker atıyorum güzel tutuyor
31 Temmuz 2021
Arzumm
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Hmm kavanozda hiç denemiştim bi yapım bakalım inşallah bu defa şeytanın bacağını kırarım
31 Temmuz 2021
Demir1819
(
238
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım ama gündüzleri hava sıcak olduğu için akşam mayalamaya dikkat et ben hep akşam mayalarim sıcakda cıvık tutar genelde dolaba girince biraz toparlar kendini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Temmuz 2021
Elif&hanim
(
5,490
puan)
tarafından
cevaplandı
45 derecede mayalıyorum ben ve üstüne metal süzgeç koyuyup tel kat sarıyorum, 4-5 saate mayalanıyo 24 saat üstü açık dolapta bekletiyorum, üstüne 3 lat felan havlu kağıt koyup suyunu aldırıyorum gayet kıvamlı oluyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Temmuz 2021
Annemnerdeeee
(
1,856
puan)
tarafından
cevaplandı
Az önce de ben kendi yaptığım yoğurdu yerken Allah'ım bu nasıl bir lezzet diye şükrettim coook güzeldi
Sütü kaynat parmağını içine soktuğunda yediye kadar say yedi saniye dayaniyorsan tamamdır ısısı kaynar olmayacak soğuk ılık da sıcakla ılık arası bir ısısı olacak malum yaz ayındayız havalar çok sıcak kışın dışarıda 4saat sarıp birakiyorsan yazın daha az sürede mayalanır üç saat sarılı tut sonra üstündeki örtüleri ac biraz da öyle beklet mayalarkeni unuttum mayalarken bir kaseye içinden sütü al doldur ve maya olarak hangi yoğurdu kullanırsan o yoğurdun tadında olur yoğurdun bir yemek kaşığı da iki de üç de kullanabilirsin fark etmez ama benim düşüncem beş litreye en az iki en fazla üç yemek kasigii yoğurt yoğurdun dışarıda çok uzun süre kalırsa sulanır o süre çok önemli ve en son mayalama bittiğinde yoğurdu çok sallanmadan dolaba yerleştir en az bir gün bekle sonra boz
31 Temmuz 2021
Arzumm
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Tesekkur ederim canım baya detaylı anlatmışsın Allah razı olsun hepsını uygulıcam inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Temmuz 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Yogun kivamli olmasi icin sutu uzun uzun kaynatman gerekiyor boyle kepceyle de arada karistirip yukardan dokup havalandirip. Boylece suyu baya buharlasmis oluyo geriye yogun sut kaldigi icin dogal olarak yogurt da daha kati oluyor. Ama tabi cok kaynatinca vitamini gidiyor diyolar, ben de ne az ne cok kaynatirim hep
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
94
göst.
Alyans veya beştaş yüzük genişletme işlemi mümkün mü?
13 Ekim 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Mavi. I. M.
(
75
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2