Meraba arkadaşlar dün ayrıntılıda fotograf verdiler bugun eşim resmi gösteriyo kaynanama bende mutfaktayım esime diyoki aynı sen ve halası ey ey valla sinirlerim bozuldu nasıl benzettin hemen kızına Allahım yarabbim
Bosver kime benzetirse benzetsin istiyosa kendine benzetsin bu senin cocugun oldugu gercegini degistirmeyecek ne yazikki. Kendini avutsun bos bos
Tövbe tövbe. Acaba resmi tam anladı mı acaba ? Ultrasyonlari görmek goz ister
E ne güzel iste torununu sevmis ya hic bakmass sevmese onlara benziyo dese daha mi iyiydi sinirini bozma bence
Benim kaynanada aynı sacma sapan ultrason resmini gorur hıı der sevesim gelmiyo kucuk daha der babasına benzesin yeter der amcası gibi zeki olsun der gorumcem yok ama esimin amcasinin kizi var ona halasına benzer inşallah der derde der yani bunları iyi niyetle demedigini biliyorum.. ben inşallah dayısı gibi sessiz efendi olur dedim ona bu laflar.. umrumda degil inan konusur konusur susar cocuk benim babası inşallah sana benzer dedikten sonra bi onemi yok :)
Benim kaynnam bana hamile degildim cok onceden insallah cocugunuz ogluma benzer dediydi gozleri filan kaldim bakiyom kadina sonra da toplamaya calisti oglumun gozleri cok guzel flan diye tabii annesinin de gozleri guzel annssine de benzese olur flan dedi patavatszlar derler valla ne dicen ki , benzesin kocama ama oyle demesi tuhafima gitti
:) çocuk yeni doğduğu zaman bile kime benzediği belli olmuyo kalmış ki anne karnındayken mi birine benzicek
Ah canm senin yine kaynanan eşine benzetmiş benim görümcem aynı ben dedi bende dedimki bravo yani ben bile kimseye benzetemedim 500 gramlik cocugu nasil benzettin acaba kendine dedim
Bnde şimdi ayrıntılı dayım. Yüzünü göstersin diye çıktım çikolata yiyorum. İnşallah bende bana benzer diyorum
Dunde eşim aynısını yaptı bana sinir oldum ya
tamamda bunda ne varki.senin annende ayni sen ve teyzesi dese hoşuna giderdi diye düşünüyorum. sinir olucak birsey yok
Çok güldüm valla kadın o kadar nasıl gördü benim 3 hamileligim daha ultrason resimlerinde çocuğu secemiyorum ya :)))
Canım ne takılıyorsun buna hem benzese noolucak ben öyle espirisine bile sırf eşim ve ailesi mutlu olsunlar diye resmi gösterip bakın tam size çekmiş diyorum
Bu cümlede sinir olacak ne var ki bence yer ariyorsunuz sinir olmaya başka. Derdiniz yok ta buna mi takıldı niz takılmayin böyle şeylere çocuk bu birilerine benzeyecek benmkinide tüm aile sana benziyor diyor bende eşime sana benziyor diyorum yani muhakak birine benzetolar kemik yapısından dolayi
Benzese dert benzemese dert :) benim yeğenlerim de bana benziyor. Ve yıllarca uzak illerde üniversite iş güç evlendim hatta... görümce görmedi bile.yengem. Ama kizlar bana benziyor. Ne yapalım yani benim suçum n3 burada. Ki ben kendime benzetiyorum bile ama herkes bana b3nzetiyor. Bosver sen benzeme işini, benzemese daha büyük sıkıntı. Bu kez de bu bizden kimseye benzemiyor diyecekler pis pis imalar... Ben d3 hamileyim yüzü en güzele huyu en ahlakliya benzesin. Kime benzerse benzesin benim bebeğim olucak, kapıyı kapattın mi herkes dışarda kalıcak boşver sen canım
Kaynanalar hep gelinleri gümme kötüleme peşinde cadılar
1,491,646 soru
24,374,235 cevap
348,221 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın