Ben yaşadım söz yasamayin .dört yaşındaki oğlum dün ben kızımı uyutirken dolaptan süt ve masanın üzerindeki doğum kontrol hapimdan iki tane almış .. halı ictihinden birbucuk saat sonra farkettim. Ki içinde hap yok oğluma sordum evet anne sütü beraber ictim dedi o an panik yaptım.esimi aradım eşim çocuğu soracağı yerde önce beni azarlamanin derdinde oğlumu kusturdum ardından yoğurt falan verdim takip ettim bişey olursa acile götürün dedim akşama kadar hiç birşeyi yoktu aradan yedi saat geçti sonra midem bulanıyor dedi akşam yemeği yemedi yemek yediriyimmdedim hemen kusmaya başla di direk acile götürdük o anda kaynanm.ustte oturuyor eşime dedim anneni ara gelsin kızın yanında dursun aradı indi aşağı kaynanaya beraber kayinbabamda indi neyi var ahmetcanin falan sormaya başladı anlattım böyle böyle dedim adamın bana dedi işiniz guvunuz yalan ,yalan söylemekten başınıza ne islerr gelecek diyor neyin yalanını söyledim.baba ne olduysa anlattım işte dedim oğlumu aldım acile gittik doktor aradan çok geçmiş kusturmussun korkma bişey olmaz sık sık su ver .. aradan biraz zaman geçsin başka bı hastahaneye gituruo hormon tahlili yaptırin erkek çocuğu ne olur ne olmaz dedi .... Ben oğluma mi uzuleyim kayinbabamin yalancı demesine mi kötü bı durumda esimin beni azarlmasina mi ...gece Forte kadar uyaniktim gözüme uyku girmedi ... Oğlumun yanında uyudum ... Oğlum akıllıdır öyle şey yapmaz eli yetişmez diye hapı masanın üzerindeki fırının ustüne koymuştum amahicbir çocuğa guvenilmiyormus ben yaşadım siz yasamayin diye yazıyorum rabbim kimseyi evkadiyla sinamasin o korku yu kimse yaşamasın lütfen evdeki ilaçları bukundurdugumuz yerlere dikkat edelim