0 oy
256 göst.
Aile kategorisinde (91 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Son 1 haftadır kendi evimde akşam oldu mu saat 10dan sonrası çok korkuyorum yatak odasına gittimi korku basar tüm odaların kapısı kapalı salonun isigini bile yakıyorum diğer odalarda asla korkmam ama yatak odasında korkuyorum gece kızımı emzirmeye kalktığımda sağıma soluna hep bakarım siyah birşey varmış gibi baktığımda yok cama bakarım tabi kizimdan ışık açık afedersiniz ama korkudan gece tuvalete bile gidemiyorum bir ara başımın ağrısından yatmistim saat 9.30 da kalktım kızımı emzirdim  kaynanam  odasına geldi yatağın üzerinde oturdu b nde karşı tarafa geçtim  konuşunca cam açıktı perde yoktu sokak ışığının önünde sanki siyah bir kafa vardı gidip geliyordu gözümü açıp kapatmama rağmen yine aynı şeydi kaynanama demedim artık o günden sonra hep korku üzerimde eşim bir hafta sonra şehir dışına çalışma gitcek ne yapcam bilmiyorum 

Dua evimde açtım Fatiha suphaneke ayetul Kürsi nas Felak hepsini telelfondan açtım ama yine ayni

4 Cevaplar

0 oy
(12,706 puan) tarafından
Korku için Bi muska mı yaptırsan psikolojik gibi 
-Reklam-
0 oy
(2,720 puan) tarafından
7 amenerrasulu 7 fatiha 7 ayetel kursi 7 nas 7 felak 7 ihlas oku suya üfle surekli o sudan ic evde insirah suresi ac dinle yastiginn altina kurani kerim koy cok inanarak dua et rabbim beni korur diye aklima gelen bunlar kuzum 
(91 puan) tarafından
Dualariokudum ama suya değil denicem saol
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ben çocukluğumdan böyleyim. Asla uyuyamam tek başıma. Eşim 5 de gelse 5 e kadar beklerim yani öyle 5 e kadar gelmediği olmadı da. İşte yeni yeni kız uyusun diye odanın ışığını kapar mutfağınkini açarm tv de açık kalr öyle
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Yatak odasını sirkeli suyla silebilirsiniz.. Bi gül suyuna Fatiha, Ayetel Kürsi, İhlas, Felak, Nas okuyup besmele çekerek odaların köşelerine sıkabilirsiniz.. Yukarıdaki sureleri hergün gündüz ve yatmadan önce okuyabilirsiniz.. Yatağınıza yakın bi yerde üstü örtülü olacak şekilde Kuranı Kerim bulundurabilirsiniz.. Güvenilir bi hocaya koruma ayetlerini ve dualarını yazdırıp üzerinizde taşıyabilirsiniz.. Aklıma da başka bişey gelmiyor..

(Sizi korkutmak istemem ama sadece yatak odasından korkmanız bana ayırma büyüsü gibi bişey olabileceğini düşündürdü)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 562 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde First (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 619 göst.
0 oy
3 cevap 379 göst.
22 Eylül 2022 Aile kategorisinde Enes2020 (4,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 560 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu