Kızlar kürtaj yasak mı eşim öyle dedi inanamadım, devlet karışıyor mu böyle birşeye ?
Kürtaj yasa gereği ilk 10 hafta diye biliyorum o da bir sıkıntı olursa tabi ki bebekte veya anne sağlığında hatta bir yakınımızın 20 küsür haftalık bebeğinde detaylı ultrasonunda bazı organlarının gelişmediği ortaya çıktı ve doktorlar doğsa bile yaşayamaz demişler ve onlar böyle bir tanı almışken hemen bebeği aldıramadılar bir sürü prosedür uygulandı heyete çıktılar vs vs
Tr de cinsiyete göre kürtaj oluyo diye 12. Haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum.. Kuzum sende bildiğim kadarıyla 2 ay önce doğum yaptın hamilemisin yoksa:)
Nette nasil videolar var nasil onu parca parca alip canini yakiyolar bi cana kiyiyolar sen hic dusundun mu eger o bebegini aldirirsan yanindakinede bisey olursa yapma bence o cana kiyma her bebek nasibiyle gelir yarin kimin hayirli evlat olacagi sen yaslandiginda kimin bakacagi hic belli olmaz kuani kerimde bile kuttajla ilgili neler neler yziyo ac neti bak ama o cana kiyma
Saglikliysa ozellerde alma taraftari degil... paraya gore aliyolar. Saglikliysa.
Bebek de Bi sıkıntı olmadığı surece ve anne hayatı tehlikeye girmedgi surece yasak ama Özel klnıklerde yasa dışı kürtaj yapılıyor
Devlette yapiyor, yapmadim hic ama, sprail vardi çıkarmak icin gitmistim, 10 kadindan 7'si kurtaj icin gelmişti, kocalarin imzası olmadan aldirmiyorlar, eşleriyle gelmişlerdi. Ozel hastane, eşe bakmiyor, para varsa şartsız koşulsuz aliyor.
Kürtajı nie soruyosun bebekmi aldircan yoksa
10.haftaya kadar yasal, bi sağlık sorunu vs olması gerekmiyor.
Canm ne olursa olsun aldırma ben bebeğim yaşını doldurduğu ay hamile kaldım ama aklımdan aldırmak geçmedi bi kurtaJ videosu vardı bu sene izledinmi bebek anne karnında hareket ediyor sonra bir el giriyor cimbiz gibi bir aletle o hareket halindeyken bacaklarindan başlıyor koparmaya en son kafası kalıyor hala etkisindeyim o videonun devlet boyutunu Geç canım biraz fazla para verirsen o işi yaparlar illaki ama Allah tarafinida düşün canı veren Rabbim bir sorun yokken yapma lütfen
Bebek yada anne risk altindaysa yapiliyo saglikli gebeliklerde yapilmiyo devlette
Tehliken yoksa yapmıyorlar tehliken varsa ve daha tutunmadiysa alıyorlar canım
Kürtaj yasak canım. Ozellerde de yasak cezası var . Canlı bir cenine almıyorlar. Bazı doktorlar var kenardan yapıyorlar ama çok büyük günahh. Allah'ın verdiği emanet. Can sonuçta. Yanlış anlamazsan neden sordun böyle birşey merakimdan
Sordugun soru bile dehşet içerikli . cocuklar anneler icin esittir Hamile kalmaktan korkuyor ve kürtaj olmak istiyorsan bence dünyada olan çocuğunu öldür kafadan da dinlenmiş olursun bi güzel keyfinde yerine gelir ses yok gürültü yok diğeri dogana kadar sonuçta o da can rahimde ki de can fark var mi? Bence yok. Allah akıl fikir versin ! Keşke bu kürtaj yapan insanlar hiç yaşamamış olsalar dünyaya bile gelmemis olsalardı . keskeeee.
Direk kürtaj düşünmek ne acı ve canice bi düşünce! Daha ortada fol yok yumurta yok siz kürtaj düşünüyosunuz. Bi cana kıymak bu kadar kolay mı ? Bir tane evlat sahibi olabilmek icin insanlar nelerini veriyo ne acılar cekiyo ! Rabbim veriyosa oturup şükür etmek gerekmez mi? Madem evlatlarından birinden vazgecmek istiyosun diğeri küçük diye o zaman onu kucağındakini öldür yapabilir misin ? Ne fark var sence arada?? Rabbim hidayet versin doğru yolu göstersin inşallah
412,858 soru
12,430,197 cevap
45,648 kullanıcı