0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (3,868 puan) tarafından
Selam kızlar daha önce anlatmıştım eşimin çocukluk arkadaşı düğününe falan çagırmadı diye 

Evlenip alt katıma yerleştiler ve karısı hanımefendi sabahın 7 sinde kapıma dayandı hanımefendi uyuyamıyormus rahatsız oluyormuş 

Ben ayın en az 20 günü eltimde kalıyorum yani genel itibariyle evde yokum 3 gündur ise eltimle beraber bizim evde kalıyoruz 

Sabah eltimin büyük oğlu 3 buçuk yaşında erken kalkar ama oturur Tv'de çizgi film izler bu gün küçük oğlu da erken uyandı henüz 1 yaşında eltimde yürütece koymuş geziyor çocuk normalde emekliyor ama biraz mızmız o yüzden arada oyalansin diye koyuyor yürütece yani 3 gündür sürekli yürütecte değil o yurutecin sesine kalkmış gelmiş 

Biz sabah 7 de eşyaları itip kakiyormusuz saat 7 imiş uyuyormuş eltim kapıyı açtı güzelce izah ediyor çocuk yürütecte yürüyor sadece ses bu diye hala uzatıyor 10 15 dk bekledim onlar konuştu baktım anlamıyor gittim sen komsuluktan anlamiyormusun canım o kadarcik olur dedim anlıyorum da dedi baktım hala uzatıyor kapattım kapıyı bağıra çağıra gidiyor açtım bir daha gelme kapima geleceksen polisle gel dedim gelirim dedi kapısını çarptı girdi içeri 

2 3 ay önce bir gün yine geldi neymiş beşik ses yapıyormuş uyuyamıyormus tamam dedim bir daha olmaz dedim alttan aldım hiç ses etmedim o gün 

Bu gün diyor o ses hala devam ediyor ben beşiği kaldırdım kullanmıyorum uzun zamandır derdi uyku değil kavga ama niye bilmiyorum 

2 Cevaplar

+1 oy
(52,052 puan) tarafından
bisey batiyo kadina belliki
(3,868 puan) tarafından
Aynen ama valla banada öyle geliyor ben batirmadim kim batirdiysa gitsin onla hesaplaşsın :p
(52,052 puan) tarafından
☺️☺️ manyak mi ne benim usttekiler.ne kavga ediyorlar Ergen oğlu yüzünden bir kere bile ses olunca cikmadik görünce ablayı söyledim senin hatırına bisey demiyoruz diye bir kerede torunu cok koşuyordu gorunce söyledim
(3,868 puan) tarafından
Vall öyle yapailir. Yada eşine şöyle arkadaşlar zaten benim eşimle kapıya dayanmak ne
(52,052 puan) tarafından
onda baska bisey vardirm ya kadin dengesiz yada firsat kolluyo seni kiskaniyo
(3,868 puan) tarafından
Beni tanimiyo bende onu tanımıyorum ama bu derdi var çok belli
-Reklam-
+1 oy
(4,591 puan) tarafından
Senin alt katında olmak ona dokunmuş olsa gerek ..
(3,868 puan) tarafından
Olur mu olur bide ben ev sahibiyim o kiracı çok dokunuyorsa çıkıp gitme hakkı var beni bağlamaz
(4,591 puan) tarafından
Gürültü falan bahane eşine üst kattan şikayet edicek sürekli hem eşinle arkadaşının arasını açmış olacak hemde o evden taşınmış olacak
(3,868 puan) tarafından
Benle niye ugrasiyo taşınmak istiyorsa eşini anlatsın ona çemkirsin sabah 7 de akıllı biri kapıya dayanirmi

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 259 göst.
+1 oy
6 cevap 244 göst.
0 oy
5 cevap 337 göst.

412,283 soru

12,411,027 cevap

44,840 kullanıcı

Kategoriler

...