Selam kızlar daha önce anlatmıştım eşimin çocukluk arkadaşı düğününe falan çagırmadı diye
Evlenip alt katıma yerleştiler ve karısı hanımefendi sabahın 7 sinde kapıma dayandı hanımefendi uyuyamıyormus rahatsız oluyormuş
Ben ayın en az 20 günü eltimde kalıyorum yani genel itibariyle evde yokum 3 gündur ise eltimle beraber bizim evde kalıyoruz
Sabah eltimin büyük oğlu 3 buçuk yaşında erken kalkar ama oturur Tv'de çizgi film izler bu gün küçük oğlu da erken uyandı henüz 1 yaşında eltimde yürütece koymuş geziyor çocuk normalde emekliyor ama biraz mızmız o yüzden arada oyalansin diye koyuyor yürütece yani 3 gündür sürekli yürütecte değil o yurutecin sesine kalkmış gelmiş
Biz sabah 7 de eşyaları itip kakiyormusuz saat 7 imiş uyuyormuş eltim kapıyı açtı güzelce izah ediyor çocuk yürütecte yürüyor sadece ses bu diye hala uzatıyor 10 15 dk bekledim onlar konuştu baktım anlamıyor gittim sen komsuluktan anlamiyormusun canım o kadarcik olur dedim anlıyorum da dedi baktım hala uzatıyor kapattım kapıyı bağıra çağıra gidiyor açtım bir daha gelme kapima geleceksen polisle gel dedim gelirim dedi kapısını çarptı girdi içeri
2 3 ay önce bir gün yine geldi neymiş beşik ses yapıyormuş uyuyamıyormus tamam dedim bir daha olmaz dedim alttan aldım hiç ses etmedim o gün
Bu gün diyor o ses hala devam ediyor ben beşiği kaldırdım kullanmıyorum uzun zamandır derdi uyku değil kavga ama niye bilmiyorum