Kızlar halasının geliniyle biz iyiydik ama bu sonra dan beni doldurmaya başladı samimi olmaya başladıkça sonra eltinler sana şunu dedi sana bunu dedi falan dedi benim eltim ev aldı inşaattan içini kendi yaptirdi falan bana eltime ne aldın hediye dedi bende hiç bişey almadım canim ama alırım dedim AA niye dedi bende şuan bütçem yok alabilcegim dedim himm dedi sonra eltin benimde evine çağırdı bend eona dedim ki diyor ben arsız yüzsüz değilim diyor evine gidip hediyesi gitcek dedim diyo bende olsun çağırmış gitseydim dedim hayır kendimi insanlara küçük dusurtmem falan dedi sonra bana sürekli hediye almadığını eleştirdi neyse yine senin hakinda kaynana şöyle diyor böyle diyor bende dedim ki Neriman bana nolursun dedikodu getirme kim hakkımda ne derse desin ama bana bişey deme ara sor ama dedikodu getirme dedim benim hasta bı başım var dedim sonra bu bozluldu bozulursa bozulsun işte benane ya ben ne laf dicem falan dedi ve iki hafta oldu köyde görüştük beni hala aramadı sanırım ikazim ise yaramış ama haksizmiyim