+4 oy
1,553 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Neymiş din takva iman Ben de diyor ortalıkta geziniyor muşum 

Neymiş Ben çok iyi çok Saliha bir Müslümanmış gibi ortalıkta geziniyor muşum

Neymiş Riya yapıyormuşum 

Arkadaşlar bazılarınızın benimle bir derdi var ama anlam veremiyorum İslami yorumlar yapıyorum diye millet bana ağzına ne geliyorsa söylüyor. Bir yorum yapayım yorumunun altına her namaz kılan Müslüman değil diye bana laf sokuyor. Ben sadece olması gerektiği gibi cevaplar vermeye çalışıyorum. Ben cennetle müjdelenen bir insan değilim. Ben Saliha olan değil de Saliha Müslüman olmaya çalışan bir kulum,  dört dörtlük yaşayan değil de dört dörtlük İslami yaşamaya çalışan bir kulum. Hayatımı ölümümü ibadetimi, evladımı Allah'a adamış rahman'ın kuluyum. Cemaat ablası diye dalga geçen mı dersiniz...  kitap okumuş cahil diyen mı dersiniz, nasihat ettiğim zaman bana din öğretmeye kalkma diyen mı dersiniz, bu tarzlarda daha sayamayacağim değişik söylemler aliyorum... ben cemaat ablası değil İslam'ı öğrenip yaşamaya çalışan aranızdan biriyim. Bir konuşmadan önce bin düşünün. Selametle

51 Cevaplar

0 oy
(1,518 puan) tarafından
Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar canim sen. 10. Köyden bildiğin doğruları soylemeye devam et. 
tarafından
İslamin sünneti bu canım. Bir değil iki değil abartınca böyle bir post açma gereği duydum. Ortada karakter eleştirisi değil de insanın iman noktasına atıf yapınca savunamadan edemiyor kendini.
-Reklam-
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Çünkü dini sohbet platformu değil sohbet platformu isteyen istediğine inanır sen insana baskı yapıyorsun istediğin kadar doğru yolu buldum anlatmakla yükulüyüm de senin doğrun sana benim doğrum bana ister taşa taparım tövbe haşa ister Rabbime sığınırım bir sen bilmiyorsun dini. Herkes istediğini kadarını yaşıyor. Ve her koyun da kendi bacağından asılır. 
tarafından
İşte senin gibiler baskı yapıyorum zannediyor. Ben kimim abicim baskı yapayım ? banane sizin hayatınızdan... Halife miyim ben? bir soru paylaşılıyor Ben de girip olması gerektiği gibi yorum yapıp çıkıyorum nefislerinizi ağır geliyorsa bana ne. Burası sohbet platformu herkes istediği konuyu konuşur kurallari sen belirlemiyosun
(13,308 puan) tarafından
Sen de belirlemiyorsun ben nasıl bazı gruplara zıt fikirler yapıyorsam sen de öyle epey uçtasın.
tarafından
Benim burası dini sohbet yeri diye bir iddiam olmadı. Aslı sen iyi misin yoksa eğlence mı ariyosun kendine. Senin yaşın kaç kardeş? Seni sadece kendi postlarimda görüyorum oda sürekli bana dalaştığını, muhalefet ettiğini görüyorum, seni kendi postlarimda tanıdım , her postuma damliyorsun . Erkek olsam aşık olduğunu düşüncem. Tövbe estağfirullah:)
0 oy
tarafından
Müslümanım diyip besmele çekmeyi bilmeyen var ... Sen üzerine düşeni yapıyorsun bilgin varsa söylüyorsun Allah razı olsun ... Sana bunlqri söyleyen önce kendini bı dartsin olcsun ne kadar müslüman öğrensin .... 
tarafından
Rabb'im hepimizin yanlışlarını ıslah etsin. Sağolasın ilgin alakan için canım benim
tarafından
Amin inseallah ... Sende sağol canım eksik olma
0 oy
(7,097 puan) tarafından
Artık avrupalasip iyice dinden çıkan müslümanlıktan bir haber olan toplum o kadar fazla ki senin gibi müslümanlığı yaşamaya çalışan insanlar onlara abes geliyo hic tenezzül edip cevap dahi verme oylelerine
tarafından
Bir değil iki değil abartınca böyle bir post açma gereği duydum canım. Ortada karakter eleştirisi değil de insanın iman noktasına atıf yapınca savunamadan edemiyor kendini.
(7,097 puan) tarafından
Terbiyesizler iste
0 oy
(563 puan) tarafından
Niye burda din eğitimi vermeye çalışıyorsunuz ki din kimsenin tekerinde degil sonuçta. Şimdi baktım da yorumlarınız da hep ders verir gibi herhalde kendinizi herkesten üstün görme peşindesiniz neyse nasıl mutluysanız öyle yapın tabi.selametle
tarafından
Burası ilim meclisi mı din dersi veriyim :) Bu tamamen senin gereksiz tespitin. Postumu iyice oku. Sonra başa dön bir daha oku. Sonra bir daha oku belki anlarsın.
(563 puan) tarafından
Keşke o kadar vaktim olsaydı:( herkese ben de Bi laf yetiştirirdim ama çalışıyorum sonra evimle ilgileniyorum Yani öyle anlicagınız teşekkür yorum için :)
tarafından
Allah'a hamd olsun düzenli tertipli çevremde anlayışli insanla dolu bir hayatım olduğu için bu tür telaşlarım yok. Rabb'im sana da benim gibi rahatlık versin :) kolay gelsin
0 oy
tarafından
Yeni üyeyim ama uzun zamandır takipçiyim yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı çok beğenerek okuyorum bence hiç böyle şeylere takılıp tatlı canınızı sıkmayın 
tarafından
Tatlı yorumun içinde bir de ben teşekkür edeyim :) sağolasın ilgin alakan için.Bir değil iki değil abartınca böyle bir post açma gereği duydum canım. Ortada karakter eleştirisi değil de insanın iman noktasına atıf yapınca savunamadan edemiyor kendini.
tarafından
Yine paylaşımlarınıza devam edin yine hiç sıkılmadan okurum ilgisini çekmeyenlerde olumsuz yorum yapacaklarına okumadan geçsinler diger olumsuz  uygunsuz postlar yorumda rekor kırıyor insanları anlamak zor Allah razı olsun bizlerle güzel bilgilerinizi paylaştığınız için
tarafından
Sağolasın canım öpüyorum seni hayırlı akşamlar
0 oy
tarafından
Meyve veren ağaç taşlanır misali seninki.Bazısı işine gelmiyor diye bazısı da İslam'a uzak olduğu için.Ama bu tür yorumlarından asla vazgeçme.Sen ve 2 kişi daha var yorumlarını çok beğeniyor ve imreniyorum keşke bende o kadar bilgili olsam diye
tarafından
Rabb'im edindiğimiz ilimle amel etmemizi nasip etsin. Aslında bu tür konuşmaları olması gereken konuşmalar canım nice alimler var kendine ayrı ev açıp sığmayan kitaplarını oraya dizmiş. Onların yanında biz neyiz ki rabbim hayırlı ilim nasip etsin amel etmemizi nasip etsin.  Sağolasın Ilgın alakan için
tarafından
Rabbim hepimize ilim öğrenip amel edenlerden olmayı nasip etsin
tarafından
Aminn
0 oy
(2,621 puan) tarafından
Keşke senin bildiğinin yarısa kadar bilsem .

Gurur duy kendinle kimseyide takma
tarafından
Rabb'im edindiğimiz ilimle amel etmemizi nasip etsin. Aslında bu tür konuşmaları olması gereken konuşmalar canım nice alimler var kendine ayrı ev açıp sığmayan kitaplarını oraya dizmiş. Onların yanında biz neyiz ki rabbim hayırlı ilim nasip etsin amel etmemizi nasip etsin.  Sağolasın Ilgın alakan için
(2,621 puan) tarafından
Nedemek canım❤️
0 oy
tarafından
Doğru bildiğinden şaşma aynen devam et canım insallah rabbim doğrudan yanadır 
tarafından
Sağolasın bu güzel yorumun için kardeşim. Rabb'im sana razı olacağı bir hayat nasip etsin
tarafından
Amin canım
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Sen kendi doğrundan mi şaşacaksın milletin yorumları için aldırış etme herkes saygı duymalı zoruna giden olursada okuyup geçsin 
tarafından
Ne şaşması Allah korusun. Benimkisi bir serzeniş.. Bir değil iki değil abartınca böyle bir post açma gereği duydum . Ortada karakter eleştirisi değil de insanın iman noktasına atıf yapınca savunamadan edemiyor kendini.
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Sen bir mümin olarak tebliğ ediyorsun. Allah razı olsun canım. Ama nasihat almayan kendini düşünsün ve kendine üzülsün. Evet hepimiz müslümanız ama mümin olmak itikadı düzgün yaşamak çok ayrı. Rabbim hepimizi hidayet etsin inşaAllah. Canını sıkma sen hakkı savunduğun sürece mutlu ol, kul razı olmasada önemi yok Rabbim razı olsun inşaAllah ❤️
tarafından
Tatlı yorumun için sağol canım benim. Rabb'im tağuttan hakkıyla beri olmamızı nasip etsin opüyorum seni Sibelcim
(2,321 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım. ❤️❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 596 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 938 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Seda22 (87 puan) tarafından soruldu