0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (3,762 puan) tarafından

,......................

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boyle insanların uzak durmaları her zaman daha iyidir ;)
(3,762 puan) tarafından
Aynen cancağızim
-Reklam-
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Eşinle aranızda sorun olmuyorsa numaralarınızı değiştirin, ama sonuçta eşinin ailesi atamaz yani illaki özleyecek, onu kısıtlama bence aramak isterse arasın konuşmak isterse konuşsun, bu sadece sana değil onada yapılan kötülük kendi karar versin.
0 oy
(946 puan) tarafından
Öyle diyorsun da canım, sonuçta eşinin ailesi sen görüşmesende eninde sonunda o görüşür. Ama ben olsam izin vermezdim foto falan paylaşılmasına
(946 puan) tarafından
Ben şey sandım senin çocuklarin in resmini paylaşıyorlar sandım ama senin yerinde olsam hiç sinir olmam. Çünkü diyorlardır yarası olan gocunur diye paylaşıyorlardır. Ben bi kere öyle paylaştım baktım hemen görümcem eşime yazdı yok bu ne demek falan filan, bende dedim yarası olan gocunur. Yani
(3,762 puan) tarafından
Benim kızımı ve eşimi paylaşıyor eşim neysede kızımı asla istemiyorum onların paylasmsni bunu dedi knstu eşim kardeşiyle tmm demiş ama hala aynı paylaşıp duruyor saçma sapan sözlu resimler fln

Yok barız bana diolr :)
(946 puan) tarafından
Aaaa doğru anlamışım kız düzgün yaz anlamıyorum :D bence kendin ara söyle izin verme ya hoş değil
(3,762 puan) tarafından
Bunu anlayacak insanlar dgller maalesef cancağızim abisi knsmus anlamış inatla ısrarla yapıyor tmm yapma ben sizi ararım demiş eşim arkasından yaptılar yaa :) değişikler görsünler 5inden sonra ulasabliormi eşime

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 408 göst.

Kategoriler

1,447,219 soru

23,772,955 cevap

316,008 kullanıcı

...