Oyyyy maşallah ya valla benim oğlum da öyle özellikle sofrada kalkar önce beni bir iter arkama geçer bir önce sırtıma tırmanır bir iki neyse boğazımı sıkar da sıkar artık gülme krizine girerim canım yansa bile tutup o ellerini bir öperim kız o değil yapıyor yapıyor da maşallah güçlü de iz falan kalacak millet yanlış anlayacak ana oğul aşkı ne denir
benim oğlumda uykuya geçişte tırnaklarını tırnak etlerime batırıyor en sonunda tırnaklarım fırlıcak yerinden manikür yapıyor sanki
Daha 13 günlüğüz felaket sinirimiz var süt gelmediği için vurdu kaderimiz aynı benimki bilmez tabi vurmayı eli öyle denk gelmiştir erkek cocukları hırçın olur derler cok dogru sende aynısını ona yap mıncır her yerini öp
Benim kızımda 6 aylık şap şap vuruyor yüzüm kulağım tutup sıkıyor bide saçı yakaladı mi elinden de alamıyorum bide hoşuna gidiyor ki spanın
Ayy yeminle benim oğlanda öyle ya özellikle göğüsler nasıl acıtıyor
2.5 yaştan bildiriyorum tokat yiyorum geçen markete gittik kucağıma aldım kasadaydik. mememi avucla hoplatti gülerek kasadaki çocukla goz göze geldik nasıl utandım anlatamam daha da gitmedim oraya
1,486,268 soru
24,298,751 cevap
343,931 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın