0 oy
1,212 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
Kızlar alt komşumla üst komşum bir olup polis çağırmışlar şoka girdim eşim kapıyı açtı polis şikayet var eşinizi çağırın dedi yanında da kadınlar neyse çıktım kapıya polis bunlara dersiniz neyse burda halledin dedi kaldırıp demesinler mi her gün ev süpürüyor polis nerdeyse yüzüne tukurecekti poliside gelmezseniz büyük kavga çıkartırım diye çağırmış terbiyesizlik resmen ya

39 Cevaplar

0 oy
(2,092 puan) tarafından

Eski komşum geldi aklıma kadın hergün saat 10 da başlar 1 ya da 2 gibi bitirirdi. :(Artık gına gelmişti resmen ağlıyordum eşim birkaç kez eşine söyledi ama yok aynı. Ben de süpürürüm ama hiç saatlerce sürmez. Yanlış anlama sözüm sana değil ama gelip sana demek varken polisi çağırmak çok abes olmuş 

(1,120 puan) tarafından
Baş edememiş olabilirler post sahibine göre erken uyanıyo ** bu rahatsız edeceği anlamına gelmez
(552 puan) tarafından
Gelip önce bana soyleyebilirlerdi olay çıkarmaktan başka bişey değil yaptıkları
-Reklam-
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Ay onlara ne evde ne yaptığından manyakk mıdır nedirler ya
(1,120 puan) tarafından
Rahatsız oluyorsa en iyisini yapmış brncr komşu
(2,530 puan) tarafından
Üst komşu sen misjn yoksa kız :D
(1,120 puan) tarafından
Aynısını bana yapsa birde burda inadına daha çok aç diyenlerin aklına uyarsa daha beteri bile olur :D
(552 puan) tarafından
Valla kimin ne düşündüğü umrumda değil ayrıca kimsenin aklına uyacagimda yok çok şükür kendi biraz insan olsaydı gelir önce bana söylerdi
0 oy
(671 puan) tarafından
Ayy senin komşular çağırmışlar onlarda insanlık yokmuş deliler mı ne bende hergun sabahın 7sinde 8inde süpürge calistiririm :) çocuk var dört tane bizimkiler napsin ya Allah'tan anlayış gösteriyorlar yani
(1,120 puan) tarafından
Sabah 10dan sonra akşam 10 dan önce yapılır işten geldiğinde düşün yorgunsun tepende harala gürele sesler makina sürtüp duruyor naparsın sen söyle
(671 puan) tarafından
Benim çocuklarım var ama ben onlara akşamları ses etmemeyi öğrettim akşam hava karardı mı hepsi uyurlar sadece gündüzleri biraz sesleri çıkar o da çocuk napiyim zincir mı vuruyum ayaklarına beni bile dinlemiyorlar ayrıca süpürgeyi de o saatte misafirim geleceğinde calistiririm isim erken bitsin diye yani milletin uyanmasını bekleyemem herkes gece yapıyor rahatsız ediyor ben sabah yapmışım nolmis yani hem buradakiler daglilar erken uyanırlar
(1,120 puan) tarafından
Komşunla alakalı tabiki bizim burda dikkat ederler çocuğun ayağına zincir vuramayız ama kimsede senin gibi dikkat etse böyle olmaz o yüzden şikayet ediliyor
(671 puan) tarafından
Valla dört çocuğum var ama evde kimse yok gibi yani bı bebeğim o ağlarsa ağlar ama hasta olmadığı sürece de ağlamaz yani kul hakkına girmeyi sevmem komşunun rızası olmasi lazım yani ben öyle bosvermis bı insan değilim yanlış anlasildiysa düzeltiyim
(1,120 puan) tarafından
Yok gayet doğru anladım herkes dikkat etse senin gibi işte
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Al koşunla üst komşunu altta biyerde bi sıkıştır yermisin yemezmisin o sinirle iyice...

Ülkede adalet yok herkes tuttuğunu zaten
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Benim komşum da çağırttı polis kendi eşide polis olmasına rağmen çünkü grce gündüz olur olmaz saatte açılıyordu cam balkon vs sabah 10 akşam 10da sonra olmamalı acil bir durum olmadığı sürece karşı komşum ev aldı taşındı baş edemedi artık 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Diyiverseydin siz pisseniz ben ne yapayım.
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Tövbe tövbe neler duyacağız çocuklu ev yaa 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Millet iyice kafayı yemiş 
0 oy
(827 puan) tarafından
Yok artik ev hergun ev supuruyo diye polismi cagirilir yani ben 9 da 9.30 aciyorum benim 3 tane cocugum var bitanesi bebek yapacak bisey yok bende onun baska yaptiklarina ses cikarmkyorum hersey karsilikli birbirimizi idare ederiz yani ben herkesin keyfine göre  is yapamam cok sacma yani yaptiklari allah sabir versin
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Valla bende genelde o saatlerde açıyorum mecbur kız erken kalkıyor kahvaltı frlsn kırıntı oluyor ama benim süpürgeyi sessiz aldim o yüzden pek sesi çıkmaz 
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Demekki onların ewini b ol goturuyor
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Ee demek ki insnlar 10da rahatsız oluyo kapına polis geldiğine göre insanlara saygı duy o saate yapma 
(552 puan) tarafından
Rahatsız olacak kadar insansa kapıma gelip soyleyecek kadar da insan olmalı bence
(1,502 puan) tarafından
Biraz gecimsiz gibisin muhatap olmak istememiş olabilir
(552 puan) tarafından
Geçimsiz olduğumu nerden anladın bilmiyorum ama ****** değiliz dilden anlarız eğer geçimsiz biri veya anlayışsız biri olsam akşamın bı saati kapıma polis getiren kadınların zerresini bırakmazdim ortada ki hamileyim dua etsinler ;)
(1,502 puan) tarafından
Yorumlarindan dolayi oyle dusundum buradaki
(552 puan) tarafından
İlginç bı kanaat
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bn olsam şimdi süpürge açarım öylemi yaptın sen deyip salkımı ne 
0 oy
tarafından
bende hergun supuruyorum ama 1 yada 2 de bacim sende 10 da supuruyosun senin kalkis saatinle herkesin ki ayni degil ki 10 kusura bakma da cok erken sende saati 1lere al o zaman onlari hakli cikartma
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Bn napayım ya biri altta biri üstte 7 /24 ses yapıyorlar çocukları ayrı şımarık kapılara bişiler sürerler bende yakında polis çağırcam az kaldı 
0 oy
(147 puan) tarafından
Cocuk öğlen uykusundan uyanınca yapabilirsiniz.  Rahatsızlıklarını başta güzelce dile getirmelerine rağmen siz devam ediyorsanız  onlar haklı 
(552 puan) tarafından
Binaya tasinali daha bir ay oldu bebeğim emekliyo dile getirseler zaten yapmam
0 oy
tarafından
Benimde  alttaki ustekine mesaj atmışti polis gelmişti
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Sabah saat 10erkenmiymiş.. Tam ev süpürmeye baslanacak vakit de. Sen en iyisi süpürge i değiştir. Sessiz çalışan süpürgeler var onlardan al. Altında çok haşır huşur parkeye yada fayansa sürdürme. Altları hafif olan var. Yeri gelir sabah 7 de de sğpürüm kime ne. Belki misafirim falan gelecek öğlene. Gece da 9 dan sonra açılmaz. Ne acayip insanlar var. Onlar süpürmz mi hiç evlerini

O kadar yıldır apartman dairesinde oturuyorum ilk defa denk geldim.. Gitsinler müstakil evde otursunlar o zaman. 
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Uygun saatler de süpürüyorsan şikayet etmeye hakları yok. Ama erken ya da geç saatler de süpürüyorsan olmaz. Kendimizi düşündüğümüz kadar, başka insanları da düşünüp ona göre hareket etmeliyiz canım. Üst katımda ki densiz de sabahın 9 un da süpürge açardı ve çok rahatsız olurdum bebegim uyurdu çünkü. Inadına yapardı, gece çocukları kosturup dururdu. Gurultu anlamın da başka sıkıntılar da vardı. Eşim usulünce dilekçesini yazdı, kanıtları toparladı yönetime verdi, yönetim de gereken yerlere bildirdi. Sonuç olarak çıkarttırdik daireden, defolup gitti edepsizler. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 586 göst.
5 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Evrim.34 (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 353 göst.
23 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde papatyambenim06 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,396 puan) tarafından soruldu

403,867 soru

12,099,144 cevap

36,409 kullanıcı

...